defacto_pan2020
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild/Sigtunahöjden

Sigtunahöjden kan prisas

Sigtunahöjden i Sigtuna har nominerats till Årets arbetsplats.

Sigtunahöjden är en av tre finalister till Årets arbetsplats av Tidningen RS – Restauranger och Storkök. De konkurrerar om priset tillsammans med Hantverket Mat&Bar i Stockol samt Mat- och dryck på Astrid Lindgrens värld. Priset kommer att delas ut i samband med en gala på Cirkus i Stockholm 16:e oktober. Innan dess kommer en jury att besöka finalisterna för att kunna utse vinnaren. De tre finalisterna har valts ut i konkurrens med totalt 250 arbetsplatser inom restaurang och storkök.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

2020_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

logistik_sigtuna_helsida
mp_helsida_april

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

liber_helsida
helsida
retro_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
outsider
moderat_outsider
logistik_outsider
mp_outsider2022
retro_outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022