centrum_panorama2020
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild/Sigtunahöjden

Sigtunahöjden kan prisas

Sigtunahöjden i Sigtuna har nominerats till Årets arbetsplats.

centrum_artikel

Sigtunahöjden är en av tre finalister till Årets arbetsplats av Tidningen RS – Restauranger och Storkök. De konkurrerar om priset tillsammans med Hantverket Mat&Bar i Stockol samt Mat- och dryck på Astrid Lindgrens värld. Priset kommer att delas ut i samband med en gala på Cirkus i Stockholm 16:e oktober. Innan dess kommer en jury att besöka finalisterna för att kunna utse vinnaren. De tre finalisterna har valts ut i konkurrens med totalt 250 arbetsplatser inom restaurang och storkök.

marina_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
studenten2020_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

happy_homes_mars
valvet_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

studeravidare_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

connys_helsida
kcbygg_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
stottasigtuna_outsider
marina_outsider