defacto_pan
Göran Langer, VD SigtunaHemFoto: Pressbild/SigtunaHem

SigtunaHem vill höja hyran

SigtunaHem har yrkat hyreshöjning med 3,5 procent för 2019: - Vi vill erbjuda bra bostäder till alla, säger VD Göran Langer.

Nu inleds hyresförhandlingarna mellan SigtunaHem och hyresgästföreningen. Sigtunahem yrkar en hyreshöjning på 3,5 procent vilket för en normaltrea på 77 kvm motsvarar 280 kronor mer per månad:
– Vi vill erbjuda bra bostäder till alla. Vi vill utveckla hyresrätten, öka tryggheten och bygga fler bostäder. För att kunna göra detta måste vi göra den här höjningen, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

Enligt Göran Langer har SigtunaHem under ett antal år inte kompenserats för ökade kostnader:
– Vi måste få kompensation för inflation och en kommande räntehöjning, säger Göran Langer.

hostfest_centrum
defacto_host2018

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

Klart med vårdcentral till Sigtuna

Nyheter Sigtuna får en vårdcentral i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar: - Det är otroligt kul att vi får en vårdcentral i Silverskatten, säger Johan Niltén, lokalförvaltare på SigtunaHem.

objekt3
sbrf_sep
nrh
sportfiske_banner
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
objekt2
connys
outsider
objekt4