defacto_pan
Göran Langer, VD SigtunaHemFoto: Pressbild/SigtunaHem

SigtunaHem vill höja hyran

SigtunaHem har yrkat hyreshöjning med 3,5 procent för 2019: - Vi vill erbjuda bra bostäder till alla, säger VD Göran Langer.

Nu inleds hyresförhandlingarna mellan SigtunaHem och hyresgästföreningen. Sigtunahem yrkar en hyreshöjning på 3,5 procent vilket för en normaltrea på 77 kvm motsvarar 280 kronor mer per månad:
– Vi vill erbjuda bra bostäder till alla. Vi vill utveckla hyresrätten, öka tryggheten och bygga fler bostäder. För att kunna göra detta måste vi göra den här höjningen, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

Enligt Göran Langer har SigtunaHem under ett antal år inte kompenserats för ökade kostnader:
– Vi måste få kompensation för inflation och en kommande räntehöjning, säger Göran Langer.

lager_bilnet
julbanner2
sigtuna_funkis
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

icavalsta_julbanner
fme_jul
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

happy_homes_juli
defacto_host2018
sportfiskebanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

sigtunavatten_standard
connys
funkis_2
outsider
objekt3
objekt2
objekt4
vanster_jul
komvuxq3_4
colorama_vinter
nrh_lania