fastbyran_bostad
Göran Langer, VD på SigtunaHemFoto: Pressbild/SigtunaHem

SigtunaHem prisas för service

SigtunaHem som nyligen nominerades för branschpriset Årets bygge har redan kammat hem ett pris i år då man fick en Kundkristall för Årets servicelyft.

Efter att SigtunaHem i höstas genomfört en hyresgästundersökning som visade att fler är nöjda med den service man får så har SigtunaHem fått branschpriset Årets Servicelyft på Kundkristallen 2017.

SigtunaHems siffror över nöjda hyresgäster ökade med två procent gällande service. Göran Langert poängterar i ett pressmeddelande att man vinner priset för störst lyft, men att man ska jobba vidare med att få Sveriges mest nöjda hyresgäster.
– Vi har duktiga medarbetare som arbetar tillsammans som ett lag. Vi har också organiserat arbetet på ett nytt sätt och för en tät dialog med hyresgästerna. Det är oerhört glädjande att se att detta arbete ger resultat, säger Göran Langer.

fastbyran_helsida
coronapandemin

20 000 vaccinationer om dagen

Nyheter Vaccineringen i Region Stockholm går nu i allt snabbare takt: - Vaccinationerna sker nu i allt högre takt. Omkring 20 000 doser vaccin används varje dag, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

fastbyran_outsider