defacto_pan2020
Göran Langer, VD på SigtunaHemFoto: Pressbild/SigtunaHem

SigtunaHem prisas för service

SigtunaHem som nyligen nominerades för branschpriset Årets bygge har redan kammat hem ett pris i år då man fick en Kundkristall för Årets servicelyft.

Efter att SigtunaHem i höstas genomfört en hyresgästundersökning som visade att fler är nöjda med den service man får så har SigtunaHem fått branschpriset Årets Servicelyft på Kundkristallen 2017.

SigtunaHems siffror över nöjda hyresgäster ökade med två procent gällande service. Göran Langert poängterar i ett pressmeddelande att man vinner priset för störst lyft, men att man ska jobba vidare med att få Sveriges mest nöjda hyresgäster.
– Vi har duktiga medarbetare som arbetar tillsammans som ett lag. Vi har också organiserat arbetet på ett nytt sätt och för en tät dialog med hyresgästerna. Det är oerhört glädjande att se att detta arbete ger resultat, säger Göran Langer.

Sex åtalas för korruption kopplat till Statens fastighetsverk

Nyheter 2017 avslöjade kommuninvånaren Richard Lindwall korruption på Statens fastighetsverk kopplat till bland annat Rosersbergs slott. Nu har åtal väckts mot sex personer.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider