centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

SigtunaHem bygger nytt i Sigtuna

SigtunaHem har köpt mark för att bygga ett andra kvarter i Sigtuna stadsängar.

Det nya kvarteret i Sigtuna stadsängar som SigtunaHem bygger är Höskullen. Det första kvarteret, Silverskatten, har just haft inflyttning. I Höskullen planeras för 100-tal hyresrätter, från ettor till rymliga fyror. Det första spadtaget planeras till vintern 20/21 med inflyttning till vintern 22/23. I området ska det finnas både kommersiellt utbud och träningsanläggning-

marina_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

defacto_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

festspec_corona_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
marina_outsider