moderaterna_sep2020
Sigtuna BågskytteklubbFoto: Insändarbild
Henrik LundqvistFoto: Pressbild

Sigtunaförening tilldelas 30 000 kronor

Sigtuna Bågskytteklubb har tilldelats 30 000 kronor av Unibets 30/30-fond.

centrum_artikel

30/30-fonden är ett samarbete mellan ishockeystjärnan Henrik Lundqvist och Unibet. 30 föreningar i landet får 30 000 kronor vardera. Föreningarna ska stå för schysst idrottskultur och insatser som skapar trygghet, gemenskap och jämställdhet. Det var inte bara ishockeyklubbar som kunde söka utan alla inom idrotten. En av vinnarna är Sigtuna Bågskytteklubb, bara några få föreningar var från Stockholms län.
– Föreningslivet och idrotten i Sverige betyder så oerhört mycket för så många barn, ungdomar och vuxna. Jag har själv väldigt mycket att tacka en fungerande föreningsverksamhet för, och jag vet hur mycket arbete ligger bakom det

Digital gala
Sigtuna Bågskytteklubb kommer också att uppmärksammas i samband med en gala som i år sker digitalt.
– Det är viktigt för oss att både kunna värna breddidrotten via initiativ som 30/30-fonden och Unibet 2:an, samtidigt som vi vill bidra till att utveckla elitidrotten via våra sponsorskap av Allsvenskan, Superettan och Hockeyallsvenskan, säger Anders Falk, Strategic Sponsorships Manager på Unibet och projektledare för 30/30-fonden.

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

helsida
personal_sandstrom_helsida
connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
landsbygdsdag
kkdk_helsida
fixa_laddplats_helsida
herrallsvenskan

Tredje raka förlusten för Skånela

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Hammarby på fredagskvällen med 31-25: - Vi hamnar i underläge med 9-3 och Hammarby är bra, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
meko_outsider
corner_outsider
nrh
laddplats_out
outsider
speedy_vinter2020_outsider
skanela_event_outsider
kkdk_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
ridskola_2020_outsider
personal_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out