defacto_pan
Foto: Arkiv

Sigtunadomaren slutar

Sigtunadomaren Jonas Eriksson slutar döma, det avslöjar Fotbollskanalen: - Jag har bestämt mig för att avsluta min domarkarriär. Min pensionsålder är 45 och jag är 44 nu. Nästa år hade jag tvingats att gå i pension och jag och mina kollegor hade bestämt att sluta efter Ryssland, säger Jonas enligt Fotbollskanalen.

marstakalaset_artikel

I vintras fick Jonas besked via media att han inte tos ut till VM i Ryssland. Han är nu kritisk till sättet som FIFA sköter kommunikationen på och medger att det var en besvikelse att han inte togs ut, enligt Fotbollskanalen:
– Det blev inget VM för oss och det var en besvikelse. Fotboll var för mig lust, passion, glädje och jag känner att det långsamt är på väg att försvinna. Och har jag inte den väljer jag att sluta innan jag tappar den helt och hållet, säger Eriksson till SVT enligt Fotbollskanalen.

Han anser att kommunikationen från FIFA och UEAF mot domarna varit frånvarande och att det inte finns transparens:
– Det finns nepotism och det kan jag inte acceptera. Det finns ett ledarskap som gör att jag inte vill fortsätta, fortsätter Eriksson

När Eriksson lägger pipan på hyllan helt är oklart. Den allsvenska säsongen pågår ett tag till. Eriksson har även sina lokala engagemang i WE Sigtuna och WE Knivsta. Han poängterar att lusten och passionen är borta när FIFA och UEFA har den typ av ledarskap som finns idag.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sommar_centrum
colorama_april2
sommar

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

marstakalas_helsida
defacto_helsida

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

sportfiske_sommar
connys
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider