defacto_pan
Foto: Arkiv

Sigtunadomaren slutar

Sigtunadomaren Jonas Eriksson slutar döma, det avslöjar Fotbollskanalen: - Jag har bestämt mig för att avsluta min domarkarriär. Min pensionsålder är 45 och jag är 44 nu. Nästa år hade jag tvingats att gå i pension och jag och mina kollegor hade bestämt att sluta efter Ryssland, säger Jonas enligt Fotbollskanalen.

rosta_sigtuna2

I vintras fick Jonas besked via media att han inte tos ut till VM i Ryssland. Han är nu kritisk till sättet som FIFA sköter kommunikationen på och medger att det var en besvikelse att han inte togs ut, enligt Fotbollskanalen:
– Det blev inget VM för oss och det var en besvikelse. Fotboll var för mig lust, passion, glädje och jag känner att det långsamt är på väg att försvinna. Och har jag inte den väljer jag att sluta innan jag tappar den helt och hållet, säger Eriksson till SVT enligt Fotbollskanalen.

Han anser att kommunikationen från FIFA och UEAF mot domarna varit frånvarande och att det inte finns transparens:
– Det finns nepotism och det kan jag inte acceptera. Det finns ett ledarskap som gör att jag inte vill fortsätta, fortsätter Eriksson

När Eriksson lägger pipan på hyllan helt är oklart. Den allsvenska säsongen pågår ett tag till. Eriksson har även sina lokala engagemang i WE Sigtuna och WE Knivsta. Han poängterar att lusten och passionen är borta när FIFA och UEFA har den typ av ledarskap som finns idag.

mp_eu
nationaldag_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2
moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

v_eu_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

oppning_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
nrh
rosta_sigtuna
nationaldag_out
connys
oppning_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
v_eu
colorama_april
sap_outsider_eu