defacto_pan
Jonas Eriksson ryter ifrån: - Ni borde skämmas, säger han till alla föräldrar och ledare som inte kan bete sig kring matcerhnaFoto: Arkiv

Sigtunadomaren ryter ifrån: Ni borde skämmas

Sigtunabon och toppdomaren Jonas Eriksson har tröttnat på incidenterna mot alla domare de senaste veckorna: - Ni borde skämmas, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet

marstakalaset_artikel

märsta.nu kunde nyligen rapportera om en misshandel av en domare på Prästängarna i Sigtuna där en spelare i Bålsta Sanering attackerade en domare. Samma helg misshandlades en annan domare i Uppsala och i Roslagscupen där Jonas Eriksson själv var med sitt flicklag i Sigtuna IF avbröts en match efter att en tränare klivit in på planen och ifrågasatt ett domslut som 19-årige Albin tagit.

Det rörde sig om en match för tioåringar där man inte ens räknade resultat. Nu har Jonas Eriksson tröttnat på incidenterna på fotbollsplanen och inom andra sporter där domare attackeras. I en debattartikel i Aftonbladet skriver han att ledare och föräldrar borde skämmas som inte kan bete sig. Jonas erbjuder sig personligen att hålla en domarkurs för den ledare och förälder som skämde ut sig i samband med Roslagscupen.
– Jag är övertygad om att de efter matcherna skulle förstå hur utmanande det är att döma fotboll – och därefter aldrig yttra ett enda ont ord till eller om en domare, skriver Jonas Eriksson.

sommar
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april2
sigtunavatten_standard

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

connys
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider