moderaterna_tack
Ronny Latva driver RC Chocolat tillsammans med Charlotta Söör. Foto: Pressbild

Sigtunacaféet tvåa i landet

RC Chocolat på Stora gatan är landets näst bästa café enligt White Guide som korade vinnare i Årets Café på måndagen.

PM Bröd & Sovel från Växjö blev landets bästa café, tvåa är RC Chocolat som fick 36 av 40 poäng och 24 på summan dryck- och bakverksbetyg, en enda poäng skiljde från PM Bröd & Sovel som hade 36/25. RC Chocolat är med på den Mästarklasslista av 20 caféer i hela landet. White Guide utsåg flera vinnare i olika kategorier men RC Chocolat blev utan.

happy_homes_juli
defacto_host2018
hostfest_centrum
defacto_banner_sep

Fotboll för välgörenhet

Märstafolket Erik Aravena-Valencia som är ordförande i Sigtuna kommuns personalklubb arrangerar en fotbollsturnering i Prästängshallen där syftet är att samla in medel till en välgörenhetsorganisation.

bildextra!

Så var Visfestivalen

Kulturnyheter Märsta Visfestival gick traditionsenligt andra lördan i augusti och det fina vädret lockade hundratals till Äppelparken: - Vilken fest det blev, säger Visgeneralen Anders Wallentin.

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

komvuxq3_4
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
connys
nfc_vinter
objekt3
objekt4
outsider
sbrf_sep
objekt2