defacto_panorama
Ronny Latva driver RC Chocolat tillsammans med Charlotta Söör. Foto: Pressbild

Sigtunacaféet tvåa i landet

RC Chocolat på Stora gatan är landets näst bästa café enligt White Guide som korade vinnare i Årets Café på måndagen.

PM Bröd & Sovel från Växjö blev landets bästa café, tvåa är RC Chocolat som fick 36 av 40 poäng och 24 på summan dryck- och bakverksbetyg, en enda poäng skiljde från PM Bröd & Sovel som hade 36/25. RC Chocolat är med på den Mästarklasslista av 20 caféer i hela landet. White Guide utsåg flera vinnare i olika kategorier men RC Chocolat blev utan.

happy_homes_juli

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

socialutmarkelse

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

sportfiskebanner2
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

vuxenutbildning2
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

steningeslottsommar

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

objekt3
objekt4
objekt2
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
yearlingsales
val2018
sap_outsider
nfc_vinter
vuxentutbildning
connys
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
outsider_defacto
forskontor