defacto_pan
Ronny Latva driver RC Chocolat tillsammans med Charlotta Söör. Foto: Pressbild

Sigtunacaféet tvåa i landet

RC Chocolat på Stora gatan är landets näst bästa café enligt White Guide som korade vinnare i Årets Café på måndagen.

PM Bröd & Sovel från Växjö blev landets bästa café, tvåa är RC Chocolat som fick 36 av 40 poäng och 24 på summan dryck- och bakverksbetyg, en enda poäng skiljde från PM Bröd & Sovel som hade 36/25. RC Chocolat är med på den Mästarklasslista av 20 caféer i hela landet. White Guide utsåg flera vinnare i olika kategorier men RC Chocolat blev utan.

defacto_host2018
julbanner2
happy_homes_juli
lager_bilnet
sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

fme_jul
sigtuna_funkis
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

outsider
komvuxq3_4
connys
nrh_lania
sigtunavatten_standard
objekt2
objekt3
vanster_jul
objekt4
colorama_vinter
funkis_2