moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Sigtunabor skriver låt till ME

Artisten ME, Fredrika-Louise, är född i Sigtuna, nu har hon fått en låt skriven av sigtunaprojektet Trojan Horse.

centrum_artikel

Trojan Horse består av sigtunaborna Chris Lotthagen-Wildinghoff, Robin Ahnlund och Anders Lindh. Nu har de gjort en låt åt artisten ME, Fredrika-Louis, som är född i Sigtuna. De kom i kontakt med varandra i början av året och sen dess gick det fort. ME har sjungit hela livet och drömt om att ge ut musik.
– Jag gjorde min första livesända intervju med en amerikansk radiostation i New York i veckan och nu spelas mina låtar på ett tjugotal klubbar i USA, berättar hon.

Dock kan hon än så länge inte spela inför publik vilken är en annan dröm. Detta på grund av rådande coronarestriktioner. Det planeras för spelningar i London till hösten om pandemin är under kontroll. Hon avser också spela i Sigtuna i slutet av sommaren, i samband med det lanserar hon sin andra singel.

Trojan Horse har studio både i Stockholm och i Sigtuna. De jobbar förutom med att skriv och prdcera musik till artister att göra musik till både företagsreklam och tv-produktioner.

mp_host_helsida
bostad_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

connys_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

centrum_helsida2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

dack-helsida
2020_helsida
vaccin
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
connys
vaccin-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
bostad_outsider