defacto_pan2020
Sinfuls lager av erotiska produkter och sexleksakerFoto: Pressbild

Sigtunabor bland de mest pryda i landet

Sigtunabor har under året hört till några av landets prydaste enligt sajten Sinful.

centrum_artikel

Sinful som säljer sexleksaker till vuxna har tittat närmare på vad svenskarna har för sig i sovrummet. Man har gått igenom sina 700 000 beställningar och korat mest äventyrligaste ort, fräckaste namnen och tagit fram roliga fakta om vanor i sängkammaren.

Sigtuna har visat sig vara den sjätte mest pryda orten, detta baserat på hur ofta man köpt erotiska produkter. Grannkommunen Upplands-Bro kommer i toppen. Sinful har räknat fram prydheten bland kommuninvånarna baserat på hur mycket man investerat per invånare under 2020.

defacto_helsida
meko_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

januari_helsida
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

centrum_helsida2020

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

2020_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

prima_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

connys
prima_outsider
moderat_outsider_jan
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider