defacto_pan
Niclas Larsson från Sigtuna är bäst i Europa på vattenskidor. Foto: Insändarbild

Sigtunabon vann EM

Nicklas Larsson vann den gångna helgen EM i Vattenskidor.

Framgångarna fortsätter för Sigtuna Vattenskidklubb, sigtunabon Nicklas Larsson levererade igen. Denna gång vann han EM i tyska Halle i konkurrens med deltagare från 22 nationer, totalt 100 åkare. Åkförhållandena var bra och mästerskapet sändes direkt i webb-tv. Nicklas var en del av det svenska landslaget med 12 deltagare, det tredje största landslaget, totalt blev det tre svenska medaljer.

Sigtuna vattenskidklubb håller till i Aquacenter i Garnsviken och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

happyhomes_2019
ica_oktober

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

fme_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
connys
nrh
colorama_april2