arlandagk_panorama
Niclas Larsson från Sigtuna är bäst i Europa på vattenskidor. Foto: Insändarbild

Sigtunabon vann EM

Nicklas Larsson vann den gångna helgen EM i Vattenskidor.

centrum_pask

Framgångarna fortsätter för Sigtuna Vattenskidklubb, sigtunabon Nicklas Larsson levererade igen. Denna gång vann han EM i tyska Halle i konkurrens med deltagare från 22 nationer, totalt 100 åkare. Åkförhållandena var bra och mästerskapet sändes direkt i webb-tv. Nicklas var en del av det svenska landslaget med 12 deltagare, det tredje största landslaget, totalt blev det tre svenska medaljer.

Sigtuna vattenskidklubb håller till i Aquacenter i Garnsviken och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar.

centrum_pask_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

defacto_helsida
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

colorama_april2

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
colorama_april
sh_oppet
bonava_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider