defacto_pan
Niclas Larsson från Sigtuna är bäst i Europa på vattenskidor. Foto: Insändarbild

Sigtunabon vann EM

Nicklas Larsson vann den gångna helgen EM i Vattenskidor.

banner_juni_artikel

Framgångarna fortsätter för Sigtuna Vattenskidklubb, sigtunabon Nicklas Larsson levererade igen. Denna gång vann han EM i tyska Halle i konkurrens med deltagare från 22 nationer, totalt 100 åkare. Åkförhållandena var bra och mästerskapet sändes direkt i webb-tv. Nicklas var en del av det svenska landslaget med 12 deltagare, det tredje största landslaget, totalt blev det tre svenska medaljer.

Sigtuna vattenskidklubb håller till i Aquacenter i Garnsviken och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar.

defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

banner_juni_helsida
colorama_april2
sbrf_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

happyhomes_2019
oppning_helsida
sigtunavatten_standard

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

fme_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
fme_outsider
colorama_april
nrh
oppning_outsider
sbrf_outsider
connys
sh_oppet