defacto_pan
Niclas Larsson från Sigtuna är bäst i Europa på vattenskidor. Foto: Insändarbild

Sigtunabon vann EM

Nicklas Larsson vann den gångna helgen EM i Vattenskidor.

Framgångarna fortsätter för Sigtuna Vattenskidklubb, sigtunabon Nicklas Larsson levererade igen. Denna gång vann han EM i tyska Halle i konkurrens med deltagare från 22 nationer, totalt 100 åkare. Åkförhållandena var bra och mästerskapet sändes direkt i webb-tv. Nicklas var en del av det svenska landslaget med 12 deltagare, det tredje största landslaget, totalt blev det tre svenska medaljer.

Sigtuna vattenskidklubb håller till i Aquacenter i Garnsviken och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar.

defacto_host2018
hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

connys
sigtunavatten_standard
objekt2
komvuxq3_4
nrh
sbrf_sep
objekt4
objekt3
outsider
sportfiske_banner