defacto_pan2020
Michael Harvey, ordförande Transportföreningen inom Cabonline

Sigtunabon vädjar om vaccinfördelning till taxiförare

Sigtunabon och taxiföretagaren och föraren Michael Harvey vädjar till Folkhälsomyndigheten att taxiförare ska prioriteras när vaccin ska fördelas ut.

centrum_artikel

Michael Harvyey, ordförande Transportföreningen inom Cabonline, vädjar till Folkhälsomyndigheten om att taxiförare ska prioriteras när vaccin fördelas ut.
– Eftersom såväl åkare som förare inom taxibranschen i Sveriges ända sedan pandemins början verkar ha glömts bort av såväl regering som av myndigheterna har vi nu hamnat i ett tillstånd av ren desperation och vet numera inte vem vi ska våga tro på, säger Harvey i ett uttalande.

Anledningen till att förarna ska prioriteras i vaccinfördelningen är för att de kör färdtjänst och sjukresor i sina bilar. De är i praktiken omsorgspersonal och en viktig länk i vårdkedjan, dessutom ofta den som möter utsatta människor redan i det första ledet, enligt Harvey som tillvardags bor i Sigtuna.

defacto_helsida
Extra

uppdaterad Man avled efter skjutning

Blåljus En person sköts i Valsta under lördagskvällen och fördes till sjukhus med allvarliga skador. Strax före klockan 22 meddelades att han avlidit till följd av skadorna.

prima_helsida
2020_helsida
connys_helsida
januari_helsida
ridskola2020_helsida
meko_helsida
happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

prima_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider