center_pan21
Michael Harvey, ordförande Transportföreningen inom Cabonline

Sigtunabon vädjar om vaccinfördelning till taxiförare

Sigtunabon och taxiföretagaren och föraren Michael Harvey vädjar till Folkhälsomyndigheten att taxiförare ska prioriteras när vaccin ska fördelas ut.

Michael Harvyey, ordförande Transportföreningen inom Cabonline, vädjar till Folkhälsomyndigheten om att taxiförare ska prioriteras när vaccin fördelas ut.
– Eftersom såväl åkare som förare inom taxibranschen i Sveriges ända sedan pandemins början verkar ha glömts bort av såväl regering som av myndigheterna har vi nu hamnat i ett tillstånd av ren desperation och vet numera inte vem vi ska våga tro på, säger Harvey i ett uttalande.

Anledningen till att förarna ska prioriteras i vaccinfördelningen är för att de kör färdtjänst och sjukresor i sina bilar. De är i praktiken omsorgspersonal och en viktig länk i vårdkedjan, dessutom ofta den som möter utsatta människor redan i det första ledet, enligt Harvey som tillvardags bor i Sigtuna.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
julmarknad_helsida
valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

mp_host_helsida
defacto_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

jul2021
dack-helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
mp-outsider
swedol_outsider
jul_outsider
dack-outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys