defacto_pan
Henrik Hansson till höger i gruppen Trensum Tribe & Double HFoto: Kristian Löveborg

Sigtunabon släpper nytt

Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

banner_juni_artikel

märsta.nu har tidigare berättat om sigtunabon Henrik Hanssons hip hop-grupp Trensum Tribe & Double H. Nu släpper man nytt album med 24 låtar och releasefest på Scandic Malmen på fredag kväll. Trensum Trobe står för produktionen och Double H, Henrik Hansson, för texterna. Henrik berättar att han skriver ärliga texter som speglar livet som småbarnsfar, ett stadie han befinner sig i just nu.
– Textskrivandet är ett sätt att ventilera sig, uttrycka sig på och ett sätt att bara ha kul, säger Henrik.

Samtidigt släpper man videon Biltema där texten är en liknelse mellan att köra bil, slipa tekniker som mc oc ta sig fram i djungeln utan att kompromissa i skapande och uttryck.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_helsida

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

oppning_helsida
banner_juni_helsida
fme_helsida
sbrf_helsida
colorama_april2
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

ica_valsta_choklad
sh_bovard_out
nrh
connys
sh_oppet
colorama_april
fme_outsider
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider
oppning_outsider
ridskola2019_outsider