defacto_pan
Henrik Hansson till höger i gruppen Trensum Tribe & Double HFoto: Kristian Löveborg

Sigtunabon släpper nytt

Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

märsta.nu har tidigare berättat om sigtunabon Henrik Hanssons hip hop-grupp Trensum Tribe & Double H. Nu släpper man nytt album med 24 låtar och releasefest på Scandic Malmen på fredag kväll. Trensum Trobe står för produktionen och Double H, Henrik Hansson, för texterna. Henrik berättar att han skriver ärliga texter som speglar livet som småbarnsfar, ett stadie han befinner sig i just nu.
– Textskrivandet är ett sätt att ventilera sig, uttrycka sig på och ett sätt att bara ha kul, säger Henrik.

Samtidigt släpper man videon Biltema där texten är en liknelse mellan att köra bil, slipa tekniker som mc oc ta sig fram i djungeln utan att kompromissa i skapande och uttryck.

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

outsider
sigtuna_funkis
frisyr_december

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

icavalsta_julbanner
sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

funkis_2
nrh
banner_trerosor
connys