budget_panorama
Catarina KönigFoto: Karolina Henke/TV4

Sigtunabon blev Decenniets mästerkock

Catarina König från Sigtuna blev Decenniets mästerkock: - Alla jobbar med mat, det är kockar och krögare, alla är jätteduktiga. Man visste inte riktigt på vilken nivå alla var på. Jag gick in med inställningen att det skulle bli tufft, sa König till Aftonbladet.

fraga_liberalerna

Sigtunabon Catarina König var i final av Decenniets mästerkock där hon ställdes mot Gabriel Jonsson och Klara Lind. Finalen gick ut på att laga en nobelmiddag på bara 60 minuter. Hon lyckades bäst ansåg juryn.
– Det som är svårt är tiden, den är väldigt knapp. Att göra en Nobel-middag på 60 minuter, det är tufft. Först ska du fundera och sen laga… den där timmen går ganska fort, säger König till Aftonbladet.

König briljerade stort i programmet och hyllades gång efter annan av juryn Markus Aujalay, Mischa Billing och Leif Mannerström. Förutom äran får hon en statyett av Målerås Glasbruk:
– Detta är det största jag varit med om, sa hon i programmet

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

julen_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

centrum_helsida2020

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

manskold_helsida
kristina_helsida
meko_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

kristina_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
manskold_outsider
budget_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
julen_outsider