defacto_pan2020
Catarina KönigFoto: Karolina Henke/TV4

Sigtunabon blev Decenniets mästerkock

Catarina König från Sigtuna blev Decenniets mästerkock: - Alla jobbar med mat, det är kockar och krögare, alla är jätteduktiga. Man visste inte riktigt på vilken nivå alla var på. Jag gick in med inställningen att det skulle bli tufft, sa König till Aftonbladet.

centrum_artikel

Sigtunabon Catarina König var i final av Decenniets mästerkock där hon ställdes mot Gabriel Jonsson och Klara Lind. Finalen gick ut på att laga en nobelmiddag på bara 60 minuter. Hon lyckades bäst ansåg juryn.
– Det som är svårt är tiden, den är väldigt knapp. Att göra en Nobel-middag på 60 minuter, det är tufft. Först ska du fundera och sen laga… den där timmen går ganska fort, säger König till Aftonbladet.

König briljerade stort i programmet och hyllades gång efter annan av juryn Markus Aujalay, Mischa Billing och Leif Mannerström. Förutom äran får hon en statyett av Målerås Glasbruk:
– Detta är det största jag varit med om, sa hon i programmet

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
meko_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider