moderater_pan_sommar
Daniel Mancilla är VD på Maleon som etablerar co-working-centerFoto: Pressbild

Sigtunabo startar Co-working-center

Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Daniel Mancilla är VD på Maleon som ligger bakom co-working-center i Arlandastad. Det öppnar upp i september och målet är att bli det mest eftertraktade co-working-centret i kommunen. Det finns sedan tidigare flera liknande koncept på Wenngarn och Arlandastad samt Arlanda.

För att ge det lilla extra kommer det att erbjudas föreläsningar, rundabordssamtal och ytor för avslappning samt pingis och spel.
– Vi kommer bla att hålla e-handelsträffar med ledande branschexperter som Jorge Castro. Gemenskap på Maleon Co-Working bygger vi genom kultur och öppenhet, varvat med våra olika event, berättar Daniel Mancilla, VD.

Maleon Co-working-center kommer uppgå till 400 kvadratmeter fördelat på lounge på 350 meter och åtta private-office samt mötesrum för 2-10 personer. Man kommer kunna teckna olika medlemsskap och bland annat ingår det medlemsaktiviteter och wifi.

kso_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
kso-duell_out
mp_outsider2022
moderat_outsider
sfs_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider