defacto_pan
Henrik Hansson från SigtunaFoto: Pressbild
Freddie CrugerFoto: Pressbild

Sigtunabo släpper hip hop-låt

Henrik Hansson från Sigtuna släpper material på musiktjänsten Spotify.

Henrik Hansson är född och uppvuxen i Hällsbo i Sigtuna men flyttade vid 20 års ålder till Stockholm där han bodde i 15 år. I samband med att han bildade familj flyttade han tillbaka till sina hemkvarter.

Sedan 1996 håller han även på med hip-hop-musik. Han har medverkat på ett antal mixtapes och släppt ett soloalbum som Double H Sthlm samt ett album på vinyl tillsammans med Trensum Tribe.

Nu släpper han nytt tillsammans med Freddie Cruger från Årsta. Det är en video och en digital release av låten The Joint som är en sample baserad klassisk avskalad hip hop utan krusiduller som Henrik beskriver det som.
– Vi jobbar på att utvecklas och ständigt göra bättre grejer. I skrivande stund är en Ep på 6 låtar i princip färdigställt. Här kommer en teaser.

defacto_host2018

Nadja kan prisas på Framtidsgalan

Märstafolket Undersköterskan Nadja Karademir kan prisas på Framtidsgalan i Stockholm 20:e november: - Jag trodde att det var ett skämt när jag fick ett färgglatt mejl med stjärnor om att jag var nominerad och frågade mina arbetskamrater om de drev med mig, säger hon i ett pressmeddelande.

hostfest_centrum
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
nrh
objekt3
outsider
connys
objekt2
objekt4
sportfiske_banner
komvuxq3_4