julbanner
Henrik Hansson från SigtunaFoto: Pressbild
Freddie CrugerFoto: Pressbild

Sigtunabo släpper hip hop-låt

Henrik Hansson från Sigtuna släpper material på musiktjänsten Spotify.

Henrik Hansson är född och uppvuxen i Hällsbo i Sigtuna men flyttade vid 20 års ålder till Stockholm där han bodde i 15 år. I samband med att han bildade familj flyttade han tillbaka till sina hemkvarter.

Sedan 1996 håller han även på med hip-hop-musik. Han har medverkat på ett antal mixtapes och släppt ett soloalbum som Double H Sthlm samt ett album på vinyl tillsammans med Trensum Tribe.

Nu släpper han nytt tillsammans med Freddie Cruger från Årsta. Det är en video och en digital release av låten The Joint som är en sample baserad klassisk avskalad hip hop utan krusiduller som Henrik beskriver det som.
– Vi jobbar på att utvecklas och ständigt göra bättre grejer. I skrivande stund är en Ep på 6 låtar i princip färdigställt. Här kommer en teaser.

sportfiskebanner2
julbanner2
fme_jul
happy_homes_juli
sigtuna_funkis

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

lager_bilnet
defacto_host2018
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

icavalsta_julbanner

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

objekt3
funkis_2
objekt4
sigtunavatten_standard
connys
vanster_jul
komvuxq3_4
objekt2
outsider
nrh_lania
colorama_vinter