arlandagk_panorama
Henrik Hansson från SigtunaFoto: Pressbild
Freddie CrugerFoto: Pressbild

Sigtunabo släpper hip hop-låt

Henrik Hansson från Sigtuna släpper material på musiktjänsten Spotify.

rosta_sigtuna2

Henrik Hansson är född och uppvuxen i Hällsbo i Sigtuna men flyttade vid 20 års ålder till Stockholm där han bodde i 15 år. I samband med att han bildade familj flyttade han tillbaka till sina hemkvarter.

Sedan 1996 håller han även på med hip-hop-musik. Han har medverkat på ett antal mixtapes och släppt ett soloalbum som Double H Sthlm samt ett album på vinyl tillsammans med Trensum Tribe.

Nu släpper han nytt tillsammans med Freddie Cruger från Årsta. Det är en video och en digital release av låten The Joint som är en sample baserad klassisk avskalad hip hop utan krusiduller som Henrik beskriver det som.
– Vi jobbar på att utvecklas och ständigt göra bättre grejer. I skrivande stund är en Ep på 6 låtar i princip färdigställt. Här kommer en teaser.

nationaldag_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

varfest_helsida
rosta_sigtuna2
oppning_helsida
v_eu_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

happyhomes_2019
mp_eu
eu_sap

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
colorama_april
sh_oppet
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider
defacto_outsider
nationaldag_out
fme_outsider
nrh
sh_bovard_out
v_eu
oppning_outsider
connys
bonava_maj_outsider