sommar
cannabisFoto: Arkivbild

Kommuninvånare skulle köra tio kilo cannabis

En kommuninvånare som skulle köra 10 kilo cannabis till Göteborg dömdes till tre års fängelse i våras, nu har Svea Hovrätt fastställt domen.

marstakalaset_artikel

Kommuninvånaren som är i 40-årsåldern ertappades med 10,5 kilo cannabis i mars. Enligt domen skulle han köra narkotikan till Göteborg från en plats i stockholmsområdet. Kommuninvånaren uppgav i rätten att han tvingats köra under hot men uppgifterna ansågs inte konkreta och kunde inte bevisas. Han dömdes till tre års fängelse av Attunda tingsrätt för Ringa narkotikabrott, Grovt narkotikabrott och Näringpenningstvätt. Domen fastställdes nyligen av Svea Hovrätt.

defacto_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april