centrum_jul_panorama
cannabisFoto: Arkivbild

Kommuninvånare skulle köra tio kilo cannabis

En kommuninvånare som skulle köra 10 kilo cannabis till Göteborg dömdes till tre års fängelse i våras, nu har Svea Hovrätt fastställt domen.

defacto_jul_artikel

Kommuninvånaren som är i 40-årsåldern ertappades med 10,5 kilo cannabis i mars. Enligt domen skulle han köra narkotikan till Göteborg från en plats i stockholmsområdet. Kommuninvånaren uppgav i rätten att han tvingats köra under hot men uppgifterna ansågs inte konkreta och kunde inte bevisas. Han dömdes till tre års fängelse av Attunda tingsrätt för Ringa narkotikabrott, Grovt narkotikabrott och Näringpenningstvätt. Domen fastställdes nyligen av Svea Hovrätt.

defacto_jul
trainingpartner_jobb_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

julbord_helsida
colorama_jul
ica_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

greeknighthelsida
fme_oktober
tp_helsida
tp_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys
julbord
greeknight_outsider