aftenbil_helsida
Foto: Pressbild

Sigtunabo säljer in de stora eventen

Sigtunabon Murisa Jasarevic har fått tjänsten som sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

centrum_artikel

Murisa Jasarevic tillträder den nya tjänsten sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO. En del av hennes uppdrag ör att sälja in stora konferenser och event. Det blir en unik möjlighet som hotellet har i det Scandinavian XPO, ett mässområde med över 40 000 kvadratmeter och tre mässhallar.

Själva hotellet som är under expansioner 421 rum, restauranger, eventytor, träningsanläggning och en rad aktiviteter. Jurisa som i Sigtuna har femton års erfarenhet inom försäljning på internationell hotell- och resemarknad.
– Jag är oerhört glad över att hälsa Murisa välkommen till teamet. Med sin breda kunskap samt erfarenhet inom MICE-segmentet (meeting, incentive, conference, event) kommer hon bidra till att stärka vårt samarbete med Scandinavian XPO för framtida gemensamma affärer och sätta vårt hotell och destination på kartan, säger Jessica Carlde, hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO.

speedy_vinter_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

85 000 läste märsta.nu i april

Näringsliv märsta.nu nådde 85 000 användare under maj vilket är en ökning jämfört med förra året: - Intresset är fortsatt stort från kommuninvånarna att ta del av lokala nyheter dygnet runt, kommenterar Daniel Iskander.

vardcentral_helsida
coronapandemin

WE satsar på träning för barn och unga

Näringsliv Coronapandemin har slagit hårt mot barn och unga. WE Träning och Hälsa har på sina anläggningar vänt sig till den målgruppen: - WE har som alla märkt att under pandemin har det varit viktigare än någonsin att röra sig, fortsätta med sin träning oavsett ålder, uppger delägaren Jonas Eriksson.

mp-helsida
coronakrisen

Swedavia: Arlandas framtida kapacitet ska säkras

Näringsliv Swedavias kvartalsrapport visar minus 381 miljoner kronor trots att man vidtagit åtgärder för att dämpa effekterna av coronakrisen. Samtidigt ska en utredning tillsättas för hur Arlandas framtida kapacitet ska säkras.

sigtunastad_helsida
connys_helsida

Jean och Däckskiftarna nöjda med stationen i Märsta

Näringsliv Bröderna Jean och George Karabets etablering av Däckskiftarna i Märsta har tagits emot väl av kommuninvånarna: - Responsen är väldig god och det uppskattas att vi finns här. Kunderna tycker att det går fort och smidigt. De uppskattar bäst att man inte behöver boka en tid för att få ett hjulskifte då vi har drop-in alla dagar i veckan, berättar Jean Karabet.

centrum_helsida2020

Finalister till Årets företagare är klara

Näringsliv Finalisterna till Årets företagare har utsetts: - Att vinna och få vara med i Företagarna har gett mig insyn i vikten av att nätverka och jobba med de lokala företagen, I Sigtuna finns många duktiga företag som bidrar till mångfald, kunskap och jobb, det ska bli riktigt kul att ta fram de som utmärker sig mest säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD och jurymedlem.

rentawreck_helsida

Handelsbanken stänger i Märsta Centrum

Ekonomi Handelsbanken som haft kontor i Märsta i flera decennier stänger och flyttar till Sigtuna: - Bakgrunden till Handelsbankens nuvarande omorganisation är att allt fler kunder väljer digitala mötesplatser för sina bankaffärer och i mindre utsträckning väljer att besöka bankkontor, säger kontorschefen Johanna Estman Larsson.

Steningebor startar kvinnlig erotikapp

Näringsliv Linnea Taube och Rosanna Thun startar appen AVA stories som är en app för kvinnlig erotik: - Vi har jobbat stenhårt för att komma dit vi är idag och har nu en skarp produkt att utmana den förlegade och mansdominerade porrindustrin med. AVA är en plattform av kvinnor för kvinnor som själva vill äga sin sexualitet och ser det som en självklar rättighet att få njuta på sina egna villkor, säger Linnea Taube.

dackskiftarna_helsida

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
aftenbil_outsider
heat-out