moderaterna_sep2020
Foto: Pressbild

Sigtunabo säljer in de stora eventen

Sigtunabon Murisa Jasarevic har fått tjänsten som sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Murisa Jasarevic tillträder den nya tjänsten sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO. En del av hennes uppdrag ör att sälja in stora konferenser och event. Det blir en unik möjlighet som hotellet har i det Scandinavian XPO, ett mässområde med över 40 000 kvadratmeter och tre mässhallar.

Själva hotellet som är under expansioner 421 rum, restauranger, eventytor, träningsanläggning och en rad aktiviteter. Jurisa som i Sigtuna har femton års erfarenhet inom försäljning på internationell hotell- och resemarknad.
– Jag är oerhört glad över att hälsa Murisa välkommen till teamet. Med sin breda kunskap samt erfarenhet inom MICE-segmentet (meeting, incentive, conference, event) kommer hon bidra till att stärka vårt samarbete med Scandinavian XPO för framtida gemensamma affärer och sätta vårt hotell och destination på kartan, säger Jessica Carlde, hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO.

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
defacto_helsida
festspec_host2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider