defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Sigtunabo säljer in de stora eventen

Sigtunabon Murisa Jasarevic har fått tjänsten som sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

centrum_artikel

Murisa Jasarevic tillträder den nya tjänsten sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO. En del av hennes uppdrag ör att sälja in stora konferenser och event. Det blir en unik möjlighet som hotellet har i det Scandinavian XPO, ett mässområde med över 40 000 kvadratmeter och tre mässhallar.

Själva hotellet som är under expansioner 421 rum, restauranger, eventytor, träningsanläggning och en rad aktiviteter. Jurisa som i Sigtuna har femton års erfarenhet inom försäljning på internationell hotell- och resemarknad.
– Jag är oerhört glad över att hälsa Murisa välkommen till teamet. Med sin breda kunskap samt erfarenhet inom MICE-segmentet (meeting, incentive, conference, event) kommer hon bidra till att stärka vårt samarbete med Scandinavian XPO för framtida gemensamma affärer och sätta vårt hotell och destination på kartan, säger Jessica Carlde, hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

kcbygg_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

sommarlov_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider