defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Sigtunabo säljer in de stora eventen

Sigtunabon Murisa Jasarevic har fått tjänsten som sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO.

Murisa Jasarevic tillträder den nya tjänsten sales manager på Quality Hotel Arlanda XPO. En del av hennes uppdrag ör att sälja in stora konferenser och event. Det blir en unik möjlighet som hotellet har i det Scandinavian XPO, ett mässområde med över 40 000 kvadratmeter och tre mässhallar.

Själva hotellet som är under expansioner 421 rum, restauranger, eventytor, träningsanläggning och en rad aktiviteter. Jurisa som i Sigtuna har femton års erfarenhet inom försäljning på internationell hotell- och resemarknad.
– Jag är oerhört glad över att hälsa Murisa välkommen till teamet. Med sin breda kunskap samt erfarenhet inom MICE-segmentet (meeting, incentive, conference, event) kommer hon bidra till att stärka vårt samarbete med Scandinavian XPO för framtida gemensamma affärer och sätta vårt hotell och destination på kartan, säger Jessica Carlde, hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO.

speedy_helsida
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

defacto_helsida
happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
festspec_corona_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider