defacto_pan
Caroline FarbergerFoto: Privat/Twitter

Sigtunabo nominerad till QX Gaygala

Sigtunabon Caroline Farberger har nominerats till Årets HomoBiTransQueer på QX Gaygala.

rosta_sigtuna2

Sigtunabon Caroline Farberger har uppmärksammats i riksmedier under 2017-2018 för att ha korrigerat kön, Caroline Farberger var tidigare känd som Carl Farberger och VD för Ica Försäkring. Han gick ut officiellt med sin berättelse i Dagens Industri. Carl blev sedan Caroline, en identitet som innehas sedan i höstas. Berättelsen är unik i hela affärsvärlden, ingen annan toppchef har tidigare gått ut och berättat om sin resa från man till kvinna.

Nu har Caroline Farberger nominerats till Årets HomoBiTransQueer på QX Gaygala. Hon ses som en transförebild inom näringslivet som tar plats och raserar murar i en ”extremt konservativ och mansdominerad värld”, enligt motiveringen.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

moderaternamaj
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

oppning_helsida
v_eu_helsida
eu_sap

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

oppning_outsider
nationaldag_out
colorama_april
nrh
fme_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
v_eu
defacto_outsider
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
mp_eu_outsider
connys
sap_outsider_eu