sommar
Caroline FarbergerFoto: Privat/Twitter

Sigtunabo nominerad till QX Gaygala

Sigtunabon Caroline Farberger har nominerats till Årets HomoBiTransQueer på QX Gaygala.

marstakalaset_artikel

Sigtunabon Caroline Farberger har uppmärksammats i riksmedier under 2017-2018 för att ha korrigerat kön, Caroline Farberger var tidigare känd som Carl Farberger och VD för Ica Försäkring. Han gick ut officiellt med sin berättelse i Dagens Industri. Carl blev sedan Caroline, en identitet som innehas sedan i höstas. Berättelsen är unik i hela affärsvärlden, ingen annan toppchef har tidigare gått ut och berättat om sin resa från man till kvinna.

Nu har Caroline Farberger nominerats till Årets HomoBiTransQueer på QX Gaygala. Hon ses som en transförebild inom näringslivet som tar plats och raserar murar i en ”extremt konservativ och mansdominerad värld”, enligt motiveringen.

marstakalas_helsida
colorama_april2
kontor_thaifong
happyhomes_2019
sommar_centrum
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

miljopris_helsida
sommar

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

sportfiske_sommar
colorama_april
miljopris_outsider
defacto_outsider
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider