defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Sigtunabo misstänks för grov misshandel

En 30-årig man från Sigtuna misstänks för den grova misshandeln på en krog i Märsta. Enligt uppgift ska mannen ha slagit en kroggäst med en trasig flaska.

marstakalaset_artikel

Natten mot lördag skars en person på en krog på Sätuna av en 30-årig man från Sigtuna. Enligt uppgift till märsta.nu slogs kroggästen med en trasig flaska. Kroggästen ådrog sig ett stort jack i ansiktet. I samband med gripandet uppträdde sigtunabon våldsamt och misstänks även för våldsamt motstånd. 30-åringen förekommer sedan tidigare i belastningsregistret och är dömd för bland annat misshandel.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

happyhomes_2019
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
marstakalas_helsida
sommar
defacto_helsida
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar