arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Sigtunabo misstänks för grov misshandel

En 30-årig man från Sigtuna misstänks för den grova misshandeln på en krog i Märsta. Enligt uppgift ska mannen ha slagit en kroggäst med en trasig flaska.

centrum_pask

Natten mot lördag skars en person på en krog på Sätuna av en 30-årig man från Sigtuna. Enligt uppgift till märsta.nu slogs kroggästen med en trasig flaska. Kroggästen ådrog sig ett stort jack i ansiktet. I samband med gripandet uppträdde sigtunabon våldsamt och misstänks även för våldsamt motstånd. 30-åringen förekommer sedan tidigare i belastningsregistret och är dömd för bland annat misshandel.

centrum_pask_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

happyhomes_2019
ica_pask

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

bonava_helsida
defacto_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

colorama_april2

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

fme_helsida
sh_oppet
colorama_april
fme_outsider
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
defacto_outsider