arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Sigtunabo misstänks för grov misshandel

En 30-årig man från Sigtuna misstänks för den grova misshandeln på en krog i Märsta. Enligt uppgift ska mannen ha slagit en kroggäst med en trasig flaska.

banner_juni_artikel

Natten mot lördag skars en person på en krog på Sätuna av en 30-årig man från Sigtuna. Enligt uppgift till märsta.nu slogs kroggästen med en trasig flaska. Kroggästen ådrog sig ett stort jack i ansiktet. I samband med gripandet uppträdde sigtunabon våldsamt och misstänks även för våldsamt motstånd. 30-åringen förekommer sedan tidigare i belastningsregistret och är dömd för bland annat misshandel.

midsommar_valsta_helsida
banner_juni_helsida
happyhomes_2019
fme_helsida
oppning_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida
colorama_april2

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

ridskola2019_outsider
oppning_outsider
connys
sbrf_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
defacto_outsider
nrh
fme_outsider
colorama_april
midsommar_valsta_outsider