sommar
Patrick Zackrisson med förflutet i Skellefteå och Linköping bland annat spelar i OS med Tre KronorFoto: Faksimil/Twitter/Lugano

Sigtunabo i OS

Sigtunabon Patrik Zackrisson tar plats i den svenska OS-truppen.

I slutet av januari kompletterades Tre Kronors trupp med de två sista spelarna till OS, en av dessa var sigtunabon Patrik Zackrisson som spelar i KHL där har är Sibirs bästa poängplockare. Hockeyturneringen i OS pågår mellan 14-25 februari och denna gång deltar inga NHL-spelare vilket öppnat upp för spelare från Europa och KHL. Sedan tidigare har målvaken Magnus Hellberg med förflutet i Wings också tagits ut i OS.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
sommar
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

fme_helsida
sbrf_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
logistik_sigtuna

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sportfiske_sommar
defacto_outsider
sbrf_outsider
connys
colorama_april
nrh
fme_outsider