center_pan21
Martin Möller i Upplands FF:s dress under 2019. Foto: Arkiv/Privat

Sigtunabo förbundskapten för U23-landslaget

Sigtunabon Martin Möller som varit assisterande tränare för U23-landslaget får leda laget året ut: - Det är ärofyllt och smickrande att få ansvaret som U23-förbundskapten och få jobba med så skickliga spelare på den här nivån, säger Möller.

Martin Möller som under många år varit engagerad i Sigtuna IF både som tränare och sportchef har via Upplands Fotbollförbud där han var distriktstränare nu nått U23-landslaget för damer där han under en tid var assisterande tränare. Sedan förbundskapten Renée Slegers lämnat för att träna FC Rosengård landar huvudansvaret året ut hos Martin Möller.
– Vi är mycket glada över att Martin tar över och fortsätter det fina arbetet han och Renée startat tillsammans med sitt team. Det känns även mycket bra med det fina samarbetet med Landslag Dam i rekryteringsarbetet och det alltid pågående arbetet med U23, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen, i ett uttalande.

Martin kommer i sitt arbete även att arbeta nära A-landslaget och ledarna Peter Gerhardsson och Magnus Wikman. Han säger att det är ett ärofullt och smickrande uppdrag. Första samlingen är i september, därefter väntar bortalandskamp mot Nederländerna samt två landskamper i oktober och en i november.

Martin är även instruktör för Arlandagymnasiets NIU-program med inriktning fotboll där tränar elever som går fotbollsinriktning.

eldsjal-helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

defacto_helsida
connys_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

mp_host_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

2020_helsida
centrum_helsida2020
andersojag
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
nrh