nationaldag_pan
Martin Möller i Upplands FF:s dress under 2019. Foto: Arkiv/Privat

Sigtunabo förbundskapten för U23-landslaget

Sigtunabon Martin Möller som varit assisterande tränare för U23-landslaget får leda laget året ut: - Det är ärofyllt och smickrande att få ansvaret som U23-förbundskapten och få jobba med så skickliga spelare på den här nivån, säger Möller.

Martin Möller som under många år varit engagerad i Sigtuna IF både som tränare och sportchef har via Upplands Fotbollförbud där han var distriktstränare nu nått U23-landslaget för damer där han under en tid var assisterande tränare. Sedan förbundskapten Renée Slegers lämnat för att träna FC Rosengård landar huvudansvaret året ut hos Martin Möller.
– Vi är mycket glada över att Martin tar över och fortsätter det fina arbetet han och Renée startat tillsammans med sitt team. Det känns även mycket bra med det fina samarbetet med Landslag Dam i rekryteringsarbetet och det alltid pågående arbetet med U23, säger Yvonne Ekroth, landslagschef för U23- och flicklandslagen, i ett uttalande.

Martin kommer i sitt arbete även att arbeta nära A-landslaget och ledarna Peter Gerhardsson och Magnus Wikman. Han säger att det är ett ärofullt och smickrande uppdrag. Första samlingen är i september, därefter väntar bortalandskamp mot Nederländerna samt två landskamper i oktober och en i november.

Martin är även instruktör för Arlandagymnasiets NIU-program med inriktning fotboll där tränar elever som går fotbollsinriktning.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

nationaldag_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

helsida
mp_helsida_april
retro_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
logistik_outsider
ridskola_2020_outsider
retro_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
mp_outsider2022
nrh
moderat_outsider
outsider
nationaldag_out