moderaterna_riksdag
Stockholms TingsrättFoto: Daniel Iskandar

Sigtunabo döms för våldtäkt i Stockholm

En sigtunabo i 30-årsåldern döms för våldtäkt och försök till våldtäkt efter en händelse i somras.

I somras hade en sigtunabo sex med en kvinna i en lägenhet i Stockholm. Kvinnan sa sig dock inte vara med på frivilligt sex och anmälde mannen som nu döms för våldtäkt och försök till våldtäkt. Rätten anser att kvinnan inte deltog frivilligt i delar av de sexuella handlingarna. Mannen ska ha varit både alkohol och narkotikapåverkad i samband med händelsen. Han döms nu till fängelse i två år och sex månader. Mannen ska också utge skadestånd på nästan 150 000 kronor till kvinnan.

connys_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

2020_helsida
defacto_helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
jul2021

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

mp_host_helsida
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
swedol_outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider
stationshusen_out
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider