defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Sigtunabo döms för misshandel

En man från Sigtuna döms för att ha misshandlat en kvinna från Märsta i juni.

Mannen som är i 40-årsåldern ska enligt domen ha slagit kvinnan vid två tillfällen kring midsommar i år. Första gången träffade han henne med ett slag på armen och vid andra tillfället slog han henne i ansiktet och på vänster sida av överkroppen. Kvinnan ådrog sig blodvite, smärta, blåmärke och ömhet. Mannen döms till skyddstillsyn och får även betala skadestånd på ca 25000 kronor.

Mannen nekar till att ha slagit kvinnan och uppgav att han viftade bort en insekt i samband med att han träffade henne i ansiktet. Rätten anser dock att kvinnans version är mer trovärdig i kombination med de vittnen som hörts kring händelsen.

sigtuna_funkis
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

happy_homes_juli
julbanner2
fme_jul
EXTRA

Klart med hyran för 2019

Bostad SigtunaHem och Hyresgästföreningen uppges vara klara med förhandlingarna, hyreshöjningen för 2019 stannar på två procent: – Vi är nöjda med att hyresförhandlingarna kunde slutföras så snabbt, men resultatet kommer att medföra konsekvenser under kommande år, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

lager_bilnet
icavalsta_julbanner

VA-taxa går upp 2019

Nyheter Vatten- och avloppstaxan kommer att öka under 2019 med tre procent om fullmäktige klubbar saken om en vecka.

sportfiskebanner2
defacto_host2018
colorama_vinter
outsider
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
funkis_2
connys
objekt2
nrh_lania
objekt3
vanster_jul
objekt4