centrum_panorama2020
Nocean med medlemmar från Sigtuna släpper nytt material denna veckaFoto: Pressbild/Kit Hallet

Sigtunabandet släpper nytt material

Nocean från Sigtuna släpper nytt material.

centrum_artikel

Nocean med bandmedlemmar i Sigtuna släpper nytt material och video. Enligt bandets pressmeddelande liknar det inget man gjort och man skapar tillsammans med fansen:
– Vi hoppas att våra fans följer med på den nya resan. Det här liknar ingenting vi gjort förut. Vi alla bygger det, tillsammans med fans som är med och påverkar och det är det som gör det så speciellt för alla inblandade, säger trummisen Patrik Wahlberg.

Bandets sångerska Hanna Olsson bor på Wenngarn tillsammans med gitarristen Oscar. Musikvideon har spelats in just på Wenngarn bland annat.
– Jag och Oscar bor i området och vi tyckte att miljön passade perfekt, både slottsparken och slottsrummen, berättar Hanna Olsson

Noceans musik finns bland annat via Spotify och videon släpps på lördag på YouTube. Den nya singeln släpps på Spotify på fredaag.

stottasigtuna_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

connys_helsida
valvet_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

speedy_helsida
nrh
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider