defacto_pan2020
Nocean med medlemmar från Sigtuna släpper nytt material denna veckaFoto: Pressbild/Kit Hallet

Sigtunabandet släpper nytt material

Nocean från Sigtuna släpper nytt material.

centrum_artikel

Nocean med bandmedlemmar i Sigtuna släpper nytt material och video. Enligt bandets pressmeddelande liknar det inget man gjort och man skapar tillsammans med fansen:
– Vi hoppas att våra fans följer med på den nya resan. Det här liknar ingenting vi gjort förut. Vi alla bygger det, tillsammans med fans som är med och påverkar och det är det som gör det så speciellt för alla inblandade, säger trummisen Patrik Wahlberg.

Bandets sångerska Hanna Olsson bor på Wenngarn tillsammans med gitarristen Oscar. Musikvideon har spelats in just på Wenngarn bland annat.
– Jag och Oscar bor i området och vi tyckte att miljön passade perfekt, både slottsparken och slottsrummen, berättar Hanna Olsson

Noceans musik finns bland annat via Spotify och videon släpps på lördag på YouTube. Den nya singeln släpps på Spotify på fredaag.

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

connys_helsida
brobygget_midgard_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
helsida_sommarlov
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta