defacto_pan2020
Nocean med medlemmar från Sigtuna släpper nytt material denna veckaFoto: Pressbild/Kit Hallet

Sigtunabandet släpper nytt material

Nocean från Sigtuna släpper nytt material.

fraga_liberalerna

Nocean med bandmedlemmar i Sigtuna släpper nytt material och video. Enligt bandets pressmeddelande liknar det inget man gjort och man skapar tillsammans med fansen:
– Vi hoppas att våra fans följer med på den nya resan. Det här liknar ingenting vi gjort förut. Vi alla bygger det, tillsammans med fans som är med och påverkar och det är det som gör det så speciellt för alla inblandade, säger trummisen Patrik Wahlberg.

Bandets sångerska Hanna Olsson bor på Wenngarn tillsammans med gitarristen Oscar. Musikvideon har spelats in just på Wenngarn bland annat.
– Jag och Oscar bor i området och vi tyckte att miljön passade perfekt, både slottsparken och slottsrummen, berättar Hanna Olsson

Noceans musik finns bland annat via Spotify och videon släpps på lördag på YouTube. Den nya singeln släpps på Spotify på fredaag.

helsida
kkdk_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

speedy_vinter_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

meko_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
manskold_helsida
outsider
centrum_sommar_out
manskold_outsider
kkdk_outsider
nrh
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider