moderaterna_sep2020
Marcus SvartserudFoto: Insändarbild

Sigtunaartisten bjuder in 40 till spelning

Lokale artisten Marcus Svartserud som inte kunnat spela som vanligt under pandemin har hittat en alternativ spelform.

Artister, både lokala, nationella och internationella har ställt in spelningar. märsta.nu rapporterade för några veckor sedan om Wenngarns spelningar för 50 personer. Nu gör sigtunaartisten Marcus Svartserud samma sak, han och bandet bestående av Tony Palm, Leif Isberg och Magnus Hermansson har ordnat en hemlig spelning på hemlig plats. På sin Instagram-sida har han sedan skapat en inbjudan och först till kvarn får komma, dock max 40 personer. Redan ikväll lördag är det första spelningen för bandet.

centrum_helsida2020
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
corner_helsida
festspec_host2020_helsida
helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

2020_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
corner_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh