center_pan21
Foto: Sigtuna IF

Sigtuna vidare efter straffdrama

Sigtuna IF gick vidare i Upplandscupen efter ett riktigt straffdrama mot Riala.

centrum_artikel

Matchen mellan Sigtuna och Riala slutade 2-2 efter att Yasmani Raul Bustamante Rojas kvitterat med 18 minuter kvar att spela. Rojas hade kort före reducerat till 1-2. Riala ledde med 2-0 efter mål i minut 27 och 55.

Efter en mållös förlängning kunde Sigtuna sätta 4 av 5 straffar medan Riala missade två av sina fem. Därmed vann Sigtuna med 6-5 och får i semifinal möta vinnaren mellan Bälinge-Håbo som spelar på torsdag kväll.

mp_host_helsida
defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

2020_helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
dack-outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider