moderater_pan_sommar
Foto: Sigtuna stadshotell/Facebook

Sigtuna stadshotell prisades

Sigtuna stadshotell vann SSQ Service Award 2019 i konkurrens med åtta andra hotell, däribland Stora Brännbo.

swedol_artikel

Sigtuna stadshotell och Stora Brännbo Konferens och Hotell var nominerade i kategorin Konferenshotell till SSQ Service Award 2019, Scandinavian Service and Quality Award.

Nomineringen till Scandinavian Service and Quality Award har skett genom gäster och branschfolk i Sverige. Under hela 2019 har Better Business följt alla anläggningar och utvärderade bemötandet via sk mystery shopping genom telefon, e-post eller besök på hemsidor. Dessutom har man mätt vad som skrivit om anläggningarna på över 175 av de största ratingsajterna, bland annat Tripadvisor, Booking och Expedia.

Vinnarna utsågs onsdagen 8/1 och i kategorin Konferens var det alltså Sigtuna stadshotell som vann. Bland konkurrenterna fanns Stora Brännbo, Sandhamns seglarhotell, Bomans i Trosa och Vildmarkshotellet i Kolmården.

brobygget_night
coronakrisen

Thai Airways flyger från Arlanda igen

Näringsliv I oktober startar Thai Airways med flyg till och från Arlanda.

andersojag

Gelba säljer delar av Arlandastad Group

Näringsliv Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB köper upp femton procent av Arlandastad Group från Gelba som har planer för en börsintroduktion: - Arlandastad Group och Per Taube som huvudägare har visat att de är en strategisk partner avseende utvecklingen kring Stockholm Arlanda och därmed större infrastrukturprojekt. SBB som är Europas ledande ägare av social infrastruktur räknar med att bidra med ny infrastruktur samt fastighetsutvecklingskunnande för att ytterligare stärka såväl Stockholmsregionen som andra strategiska platser, säger Ilija Batlijan, VD för Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Återhämtningen har startat men fortsatt ansträngt

Näringsliv Swedavia har fortfarande en ansträngd situation men ser ljust i tunneln för flygets återhämtning.

connys_helsida
coronakrisen

Fem interkontinentala linjer blir snart elva

Näringsliv Den senaste veckan har det lanserats sex interkontinentala linjer mellan Arlanda, Asien och USA vilket välkomnas av Swedavia.

Märstabon nomineras till Kungens pris

Näringsliv Märstabon och entreprenören Andie Lahdo har nominerats till Kungens pris som Årets nybyggare: - Jag är jätteglad över nomineringen som mottagits och idag har vi förberett med tårta och läsk på huvudkontoret i Arlandastad, säger Lahdo i ett uttalande.

praktiska_helsida
coronakrisen

SAS satsar på USA från Arlanda igen

Näringsliv Inte bara Finnair satsar på USA utan SAS meddelar att man återupptar rutt till New York och etablerar till Miami.

defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Finnair satsar på interkontinentala resor från Arlanda

Näringsliv Finnair startar upp direktlinjer till Miami, Bangkok och Phuket från Arlanda: - Vi är glada att kunna möta svenskarnas längtan efter resande med direktflyg från Arlanda till Bangkok, Phuket och Miami. Detta är några av de absolut populäraste vinterdestinationerna för svenskar. Vi vet att många just nu planerar sina vinterresor i takt med att världen öppnar upp och vi ser fram emot att välkomna dem ombord på våra Airbus A350, säger Ole Orvér, Chief Commercial Officer på Finnair.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Resenärerna börjar hitta tillbaka

Näringsliv En lång period under pandemin har 9 av 10 resenärer lämnat Arlanda, nu visar junis siffror på att 2 av 10 återigen reser.

helsida_var2021
brobygget_day
EXTRA

Ny företagspark i Arlandastad

Näringsliv En ny företagspark kommer etableras i Arlandastad öster om E4:an: - Här finns utrymmet att skapa affärsmöjligheter i bästa läget. Vi har redan fått ett stort intresse från marknaden för etablering i F60. Med tanke på de miljardbelopp som investeras i Arlandaområdet varje år är intresset högt från bland annat de verksamheter som står för själva byggnationerna av de investeringar som görs, säger Dieter Sand, vd för Arlandastad Group som äger Explore Arlandastad.

Nystart på Wenngarn med äventyrsgolf, mat och nöjen

Näringsliv Bröderna Daniel och Filip Guven som äger ZFD Fastigheter tar över Wenngarn och ska utveckla det till en destinationsplats med mängder av aktiviteter: - Det ska vara en plats för familjer men även nöje, restaurang och aktiviteter för alla, säger Daniel Guven.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_sommar_out
nrh
andersojag_outsider
brobygget_day_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
beijer_outsider
praktiska_outsider
brobygget_night_out