moderat_jul_nyar
Foto: Sigtuna stadshotell/Facebook

Sigtuna stadshotell prisades

Sigtuna stadshotell vann SSQ Service Award 2019 i konkurrens med åtta andra hotell, däribland Stora Brännbo.

Sigtuna stadshotell och Stora Brännbo Konferens och Hotell var nominerade i kategorin Konferenshotell till SSQ Service Award 2019, Scandinavian Service and Quality Award.

Nomineringen till Scandinavian Service and Quality Award har skett genom gäster och branschfolk i Sverige. Under hela 2019 har Better Business följt alla anläggningar och utvärderade bemötandet via sk mystery shopping genom telefon, e-post eller besök på hemsidor. Dessutom har man mätt vad som skrivit om anläggningarna på över 175 av de största ratingsajterna, bland annat Tripadvisor, Booking och Expedia.

Vinnarna utsågs onsdagen 8/1 och i kategorin Konferens var det alltså Sigtuna stadshotell som vann. Bland konkurrenterna fanns Stora Brännbo, Sandhamns seglarhotell, Bomans i Trosa och Vildmarkshotellet i Kolmården.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
centrum_helsida2020

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys