moderaterna_sep2020
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bland de bästa hotellen

1909 Sigtuna stadshotell är ett av 100 hotell i landet som kommer med i nya White Guide för enbart hotellupplevelser.

White Guide som normalt listar de bästa krogarna och caféerna har nu även släppt en hotellguide med de mest intressanta hotell- och barupplevelserna i landet. 150 hotell har testats och 100 platsar i guiden. Först i början av december kommer hotellen att rankas enligt ett poängsystemet som White Guide har. Sigtuna stadshotell är alltså en av de 100 som kommer att rankas i den slutgiltiga versionen.

centrum_helsida2020
2020_helsida
festspec_host2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
helsida
corner_helsida
boisigtuna
defacto_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider