defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bland de bästa hotellen

1909 Sigtuna stadshotell är ett av 100 hotell i landet som kommer med i nya White Guide för enbart hotellupplevelser.

centrum_artikel

White Guide som normalt listar de bästa krogarna och caféerna har nu även släppt en hotellguide med de mest intressanta hotell- och barupplevelserna i landet. 150 hotell har testats och 100 platsar i guiden. Först i början av december kommer hotellen att rankas enligt ett poängsystemet som White Guide har. Sigtuna stadshotell är alltså en av de 100 som kommer att rankas i den slutgiltiga versionen.

2020_helsida
meko_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

connys_helsida
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
prima_helsida
ridskola2020_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

defacto_helsida
januari_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

speedy_vinter_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

speedy_vinter2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys