sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bland de bästa hotellen

1909 Sigtuna stadshotell är ett av 100 hotell i landet som kommer med i nya White Guide för enbart hotellupplevelser.

rosta_sigtuna2

White Guide som normalt listar de bästa krogarna och caféerna har nu även släppt en hotellguide med de mest intressanta hotell- och barupplevelserna i landet. 150 hotell har testats och 100 platsar i guiden. Först i början av december kommer hotellen att rankas enligt ett poängsystemet som White Guide har. Sigtuna stadshotell är alltså en av de 100 som kommer att rankas i den slutgiltiga versionen.

rosta_sigtuna2
mp_eu
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

eu_sap
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
happyhomes_2019

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

nationaldag_helsida
moderaternamaj
v_eu_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

colorama_april
sh_bovard_out
oppning_outsider
sh_oppet
rosta_sigtuna
v_eu
defacto_outsider
fme_outsider
sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
nrh
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out