julbanner
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bland de bästa hotellen

1909 Sigtuna stadshotell är ett av 100 hotell i landet som kommer med i nya White Guide för enbart hotellupplevelser.

White Guide som normalt listar de bästa krogarna och caféerna har nu även släppt en hotellguide med de mest intressanta hotell- och barupplevelserna i landet. 150 hotell har testats och 100 platsar i guiden. Först i början av december kommer hotellen att rankas enligt ett poängsystemet som White Guide har. Sigtuna stadshotell är alltså en av de 100 som kommer att rankas i den slutgiltiga versionen.

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
fme_jul
julbanner2
defacto_host2018
lager_bilnet
happy_homes_juli

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

sportfiskebanner2
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

vanster_jul
colorama_vinter
objekt3
objekt4
connys
objekt2
funkis_2
outsider
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
nrh_lania