moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bidrar till Musikhjälpen

Tradera och Musikhjälpen samarbetar för att samla in pengar till välgörenhet, bland annat bidrar Sigtuna stadshotell.

centrum_artikel

Sigtuna stadshotell bidrar med ett lyxigt weekendpaket samt en trerättersmiddag. Man budar via tradera och pengarna går till Musikhjälpens insamling som i år går till insatser för att ingen människa ska lämnas utan vård. Under förmiddagen på tisdagen var det högsta budet uppe i 7500 kronor.
– Det är helt fantastiskt vilken start vi fått, både sett till antalet bud och antalet personer som lägger upp egna auktioner. Musikhjälpen har blivit en av de största insamlingarna vi gör på Tradera, och det verkar inte finns någon hejd på den fantasi och det engagemang som initiativet väcker år efter år. Som vanligt kommer inte Tradera ta någon provision för de auktioner som läggs ut hos oss, säger Chantal Olsson, Brand Manager på Tradera.

handbollsskola
mod_helsida

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
moderat_outsider
swedol_outsider