defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bidrar till Musikhjälpen

Tradera och Musikhjälpen samarbetar för att samla in pengar till välgörenhet, bland annat bidrar Sigtuna stadshotell.

centrum_artikel

Sigtuna stadshotell bidrar med ett lyxigt weekendpaket samt en trerättersmiddag. Man budar via tradera och pengarna går till Musikhjälpens insamling som i år går till insatser för att ingen människa ska lämnas utan vård. Under förmiddagen på tisdagen var det högsta budet uppe i 7500 kronor.
– Det är helt fantastiskt vilken start vi fått, både sett till antalet bud och antalet personer som lägger upp egna auktioner. Musikhjälpen har blivit en av de största insamlingarna vi gör på Tradera, och det verkar inte finns någon hejd på den fantasi och det engagemang som initiativet väcker år efter år. Som vanligt kommer inte Tradera ta någon provision för de auktioner som läggs ut hos oss, säger Chantal Olsson, Brand Manager på Tradera.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Cykelstölderna ökade under pandemin

Nyheter Cykelstölderna i kommunen ökade under pandemiåret: - Förvara cykeln på en säker plats, ha den gärna inlåst över natten om det finns möjlighet. Tänk även på att Id-märka cykeln så att den går att identifiera och anteckna ramnumret, säger Josefin Hamilton, ansvarig för skadeförebyggande verksamhet på If.

speedy_vinter_helsida

Ny översiktsplan ska ut på samråd

Nyheter En ny översiktsplan passerade Kommunstyrelsen i måndags: - Syftet med översiktsplanen är att redovisa kommunens inriktning för den långsiktiga utvecklingen av den fysiska miljön med en tidshorisont till år 2035, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och miljönämnden.

dackskiftarna_helsida
rentawreck_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider