januari
Foto: Pressbild

Sigtuna stadshotell bidrar till Musikhjälpen

Tradera och Musikhjälpen samarbetar för att samla in pengar till välgörenhet, bland annat bidrar Sigtuna stadshotell.

centrum_artikel

Sigtuna stadshotell bidrar med ett lyxigt weekendpaket samt en trerättersmiddag. Man budar via tradera och pengarna går till Musikhjälpens insamling som i år går till insatser för att ingen människa ska lämnas utan vård. Under förmiddagen på tisdagen var det högsta budet uppe i 7500 kronor.
– Det är helt fantastiskt vilken start vi fått, både sett till antalet bud och antalet personer som lägger upp egna auktioner. Musikhjälpen har blivit en av de största insamlingarna vi gör på Tradera, och det verkar inte finns någon hejd på den fantasi och det engagemang som initiativet väcker år efter år. Som vanligt kommer inte Tradera ta någon provision för de auktioner som läggs ut hos oss, säger Chantal Olsson, Brand Manager på Tradera.

speedy_vinter_helsida
januari_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
meko_helsida
connys_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

prima_helsida
centrum_helsida2020
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
moderat_outsider_jan
prima_outsider
swedol_outsider