defacto_pan2020

Sigtuna stadshotell är ett av landets bästa

1909 Sigtuna stadshotell är rankat som det sjätte bästa hotellet i Sverige.

centrum_artikel

Ctravels har rankat de bästa lyxhotellen i Sverige och 1909 Sigtuna stadshotell kommer in som sexa enligt Aftonbladet. Sigtuna stadshotell fick snittbetyget 9,1 från gäster, toppbetyget var 9,5 och det lägsta betyget 8,8.
– I vad som är Sveriges äldsta stad ligger också Sveriges minsta femstjärniga hotell beläget. Här har allt från konungar till gemene man snusat, ätit och njutit av omgivningarna, står det i motiveringen enligt Aftonbladet

Bästa lyxhotellet är Upper House i Göteborg följt av Dorsia Hotel i Göteborg och därefter Lydmar, Grand och Bank Hotel.

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
prima_helsida
connys_helsida
meko_helsida
januari_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

2020_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

speedy_vinter_helsida
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
meko_outsider
centrum_sommar_out
connys
moderat_outsider_jan
swedol_outsider
prima_outsider