dackskiftarna_panorama
Make a kid smile och Kvinnojouren SigtunaFoto: Sigtuna stadsängar

Sigtuna stadsängar betalade ut

Sigtuna stadsängar betalade ut 1,2 miljoner kronor till välgörenhet genom social hållbarhet där markköparna avsätter en liten del av köpeskillingen.

Genom att Sigtuna stadsängar byggt in ett socialt hållbarhetskoncept där markköpare som utvecklar bostäder avsätter 0,5-1 procent av köpeskillingen i etapp 1 och 2 till välgörenhet. Det innebär 1,2 miljoner kronor. 10:e april skedde officiell överlämning av pengarna till Make a kid smile och Kvinnojouren.
– Två organisationer som gör ett fantastiskt jobb för att skapa ett mer hållbart samhälle både lokalt och globalt säger Kim Hultén verksamhetschef för Sigtuna stadsängar Exploaterings AB.

greeknighthelsida

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

ica_oktober
centrum_host_helsida
dackskiftarna_helsida

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

happyhomes_2019
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

fme_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
defacto_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh
colorama_april2