bostadsformedling
Sigtuna Stadslopp får WE Sigtuna som sponsorFoto: Magnus Granhagen

WE Sigtuna sponsrar Stadsloppet

Sigtuna Stadslopp byter namn till WE Sigtuna Stadslopp och utlovar en del nyheter när loppet går 9:e september.

centrum_artikel

Förra året samlade Sigtuna stadslopp in 150 000 kronor till förmån för Världens Barn, nu ska Lions i Märsta och Sigtuna tillsammans med träningsanläggningen WE Sigtuna satsa på en större summa.
– Vi är glada över samarbetet och ser fram emot att ha WE Sigtuna som vår partner i framtiden. Vår målsättning är att öka antalet deltagare och nå 1000 deltagare inom några år, säger Gustaf Kjellberg från Lions i ett pressmeddelande.

I samband med loppet blir det en del nyheter, WE:s medlemmar kommer samtidigt att få speciella rabatter på sina startavgifter och möjlighet att betala sin startavgift via medlemskapet. WEME loppet introduceras för knattar och ungdomar i flera klasser.
– Att WE blir en del av Sigtuna Stadslopp känns helt naturligt. WE är en mötesplats för alla som vill träna, må bättre, bli friskare och vi är övertygade att väldigt många av våra medlemmar kommer att promenera eller springa loppet, säger Jonas Eriksson, en av personerna bakom WE Sigtuna.

WEME-loppet kommer att vara 700 meter därefter är sträckorna för barn och ungdomar 2,2 kilometer, det finns även ett seniorlopp på 5 kilometer och själva stadsloppet som är en mil.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
studenten2020_helsida
connys_helsida
swedol_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
nrh
speedy_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider