defacto_pan
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Sigtuna på internationell topplista

Destination Sigtuna är på Topp 100-listan över det mest hållbara destinationerna i hela världen.

centrum_tvaar

Bara två destinationer i Sverige är med på Topp 100 när Sustainable Destination Global sammanställer de mest hållbara destinationerna; Sigtuna och Åre. Bakom listan står internationella organisationen Green destinations och en panel på 60 internationella experter.
– Det är otroligt roligt att Sigtuna återigen hamnar på denna lista. Sedan 2009 har hotellnäringen runt Arlanda och Sigtuna modigt lagt konkurrensen åt sidan för att fokusera på handling och kunskapsdelning kring hållbarhetsfrågor som klimat, mat och samhälle, kommenterar Eva Camél Fugleseth, tf. VD för Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

Enligt Green Destinations är Sigtuna med på listan för att man arbetar för en hållbar turism samt samarbetar med flera olika företag för att nå målet. Det är också på pluskontot att Sigtuna kommun vunnit Pris på Återvinningsgalan 2014.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

arlandagolf

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

connys
ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
happyhomes_2019
karby_varme1
banner_trerosor
sangensemble

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

defacto_helsida
sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider