sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Sigtuna på internationell topplista

Destination Sigtuna är på Topp 100-listan över det mest hållbara destinationerna i hela världen.

rosta_sigtuna2

Bara två destinationer i Sverige är med på Topp 100 när Sustainable Destination Global sammanställer de mest hållbara destinationerna; Sigtuna och Åre. Bakom listan står internationella organisationen Green destinations och en panel på 60 internationella experter.
– Det är otroligt roligt att Sigtuna återigen hamnar på denna lista. Sedan 2009 har hotellnäringen runt Arlanda och Sigtuna modigt lagt konkurrensen åt sidan för att fokusera på handling och kunskapsdelning kring hållbarhetsfrågor som klimat, mat och samhälle, kommenterar Eva Camél Fugleseth, tf. VD för Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

Enligt Green Destinations är Sigtuna med på listan för att man arbetar för en hållbar turism samt samarbetar med flera olika företag för att nå målet. Det är också på pluskontot att Sigtuna kommun vunnit Pris på Återvinningsgalan 2014.

bonava_maj_helsida

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

mp_eu

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

nationaldag_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

varfest_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

nationaldag_helsida
eu_sap
moderaternamaj
v_eu_helsida
happyhomes_2019

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

oppning_outsider
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
fme_outsider
sh_oppet
rosta_sigtuna
nrh
ridskola2019_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
connys
nationaldag_out
v_eu