defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Sigtuna i P-bötestopp

Sigtuna kommun har näst mest felparkeringar per 1000 invånare. Bara i Solna var det fler.

Sigtuna kommun är efter Solna den kommun som har mest felparkering per 1000 invånare enligt 24malmo.se. Dock dras siffrorna upp av att Arlanda är med i statistiken. Sundbyberg är trea och Stockholm fyra. Antalet felparkeringar per 1000 invånare i Solna var 569 stycken, i Sigtuna 539 stycken/1000 invånare. Rikssnittet är 145 stycken. Sedan tidigare har märsta.nu rapporterat om att kommunen och Swedavia även kommit överens om att kommunens personal ska sköta parkeringsövervakning på Arlanda och att man därefter ska dela på intäkten.

marina_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

2020_helsida
happy_homes_mars
ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider