bovard_sh
Foto: Riksbanken

Sigtuna nia på tillväxtlista

Sigtuna kommun är nia i länet när det gäller tillväxt bland de 26 kommunerna enligt kreditupplysningsföretaget Syna.

rosta_sigtuna2

Bästa Tillväxt utses av Syna och baserar sig enbart på aktiebolagens bokslut. Syna mäter tre olika kriterier och ser hur de har förändrats under de två senaste boksluten. Botkyrka är etta i länet och följs sen av grannkommunerna Upplands-Väsby och Vallentuna, Sigtuna är på plats 9 av 26. Sigtuna är före kommuner som Solna som år efter år toppar Bästa näringslivskommun samt Stockholm, Upplands-Bro och Sollentuna. Lägst tillväxt i länet finns på Lidingö.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

v_eu_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

rosta_sigtuna2

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

varfest_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

mp_eu
happyhomes_2019
eu_sap
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida
nationaldag_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

nrh
fme_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
v_eu
sap_outsider_eu
defacto_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider