defacto_pan
Foto: Riksbanken

Sigtuna nia på tillväxtlista

Sigtuna kommun är nia i länet när det gäller tillväxt bland de 26 kommunerna enligt kreditupplysningsföretaget Syna.

Bästa Tillväxt utses av Syna och baserar sig enbart på aktiebolagens bokslut. Syna mäter tre olika kriterier och ser hur de har förändrats under de två senaste boksluten. Botkyrka är etta i länet och följs sen av grannkommunerna Upplands-Väsby och Vallentuna, Sigtuna är på plats 9 av 26. Sigtuna är före kommuner som Solna som år efter år toppar Bästa näringslivskommun samt Stockholm, Upplands-Bro och Sollentuna. Lägst tillväxt i länet finns på Lidingö.

sportlov2019

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

connys
korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

defacto_helsida

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sangensemble
banner_trerosor
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider