defacto_pan
Foto: Pressbild/Hotell Kristina

Sigtuna måste ses innan döden

Sigtuna stad är den ort man måste se som svensk innan man dör rapporterar Expressen Allt om resor.

marstakalaset_artikel

Sigtuna är på förstaplats av platser man måste se innan man dör enligt boken ”505 svenska platser du måste se innan du dör”, rapporterar Expressen. Motiveringen är att Sigtuna är en av landets två äldst bevarande städer, det är också en av Sveriges första städer i konkurrens med Lund. Den ses som en småstadsidyll som man lätt drämmer sig bort i historiens skimmer. Tvåa är Kungsleden i norra Norrland och trea Astrid Lindgrens värld.

colorama_april2
sommar
kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
miljopris_helsida
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

marstakalas_helsida
happyhomes_2019

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
connys
miljopris_outsider