moderater_pan_sommar
Foto: Sigtuna kommun

Betalar 200 000 för näringslivssamarbete

Sigtuna kommuns medverkan i nätverket Stockholm Business Alliance som ska främja näringslivssamarbete har klubbats i Kommunstyrelsen.

centrum_artikel

200 000 kronor om året kommer Sigtuna kommun att betala för att vara med i Stockholm Business Alliance, 56 kommuner i länet eller i anslutning till Stockholm är med i nätverket som främjar till att attrahera utländska investeringar i regionen med visionen om att långsiktigt behålla positionen som Europas ledande hållbara tillväxtregion.

Sigtuna kommun är dock ingen ny medlem i nätverket. Man har varit med ett tag. Men nu har beslutet om medlemskapet och kostnaden tagits i ett offentligt forum vilket inte var fallet tidigare. Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) tycker att det blir transparent om vad medlemskapet innebär och kostar för kommuninvånare.

koppar_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
dack-helsida
mp_host_helsida
jul2021
oppethus_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

flygskola_helsida
defacto_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

centrum_helsida2020
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider
centrum_sommar_out
jul_outsider
flygskolan_outsider
koppar_outsider
dack-outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider