halloween_centrum
Foto: Insändarbild/John Bennet

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

centrum_artikel
Föreningen som funnits några år växer snabbt enligt tränare John Bennet. Man vänder sig till ungdomar mellan 10-14 år. Både tjejer och killar tränar tillsammans på Prästängarna. Trots att Rugby inte är en stor sport i landet så ökar intresset i Sigtuna. Till våren blir det en rugbyplan där man kommer träna och spela matcher mot andra lag från Stockholm och Uppsala.
Sigtuna IF Rugby Vikings kommer även att starta igång en camp 12-18 augusti. Den vänder sig till alla barn och unga mellan 7-18 år. Under kampen kommer rugbyspelare från Nya Zeeland till Prästängarna för att instruera och spela rugby med maorikulturen som grund.
– aka är en maorisk dans av uppvisningskaraktär och det Nya Zeeländska landslaget, som är ett av världens bästa landslag, har hakadansen som en ritual innan matchen börjar. Sigtuna IF rugby bjuder in till träningar, prova-på-dag och Hakaläger för intresserade barn och ungdomar. Klubben stävar efter att hålla låga avgifter och där alla välkomnas och respekteras.
dack-helsida
2020_helsida
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider