bovard_sh
Johan Sundin tar emot diplom på Upplands FF:s representantskapsmöteFoto: Sigtuna IF

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

rosta_sigtuna2

Bara ett fåtal föreningar har certifierats av Upplands FF, ett av dessa är alltså Sigtuna IF. Tillträdande ordföranden Johan Sundin fick som ett av sina första uppdrag åka till Uppsala för att hämta upp beviset på att Sigtuna IF genomgått certifieringen.

Syftet med certifieringen är att åstadkomma och synliggöra den goda kvalitet som en förening har. Certifierade föreningar ska även kunna visa upp att man har en verksamhet av god kvalitet och där föräldrar tryggt kan låta sina barn och ungdomar spela fotboll. Certifieringen innebär också att föreningen har rätt utbildade instruktörer och ledare.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

varfest_helsida
bonava_maj_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

mp_eu
rosta_sigtuna2
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

eu_sap
v_eu_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

sh_oppet
nrh
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
connys
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
v_eu
fme_outsider
rosta_sigtuna
nationaldag_out
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
defacto_outsider
colorama_april
bonava_maj_outsider