arlandagolf_pan_aug
Johan Sundin tar emot diplom på Upplands FF:s representantskapsmöteFoto: Sigtuna IF

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

marstakalaset_artikel

Bara ett fåtal föreningar har certifierats av Upplands FF, ett av dessa är alltså Sigtuna IF. Tillträdande ordföranden Johan Sundin fick som ett av sina första uppdrag åka till Uppsala för att hämta upp beviset på att Sigtuna IF genomgått certifieringen.

Syftet med certifieringen är att åstadkomma och synliggöra den goda kvalitet som en förening har. Certifierade föreningar ska även kunna visa upp att man har en verksamhet av god kvalitet och där föräldrar tryggt kan låta sina barn och ungdomar spela fotboll. Certifieringen innebär också att föreningen har rätt utbildade instruktörer och ledare.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

happyhomes_2019
colorama_april2
kontor_thaifong
sommar
arlanda_golf_juli

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
miljopris_helsida
sigtunavatten_standard

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

miljopris_outsider
connys
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh