center_pan21
Foto: Daniel Iskander

Sigtuna drabbat av katalysatorstölder

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna varnar allmänhet för att det pågår stölder av katalysatorer från bilar.

centrum_artikel

Sigtuna är drabbat av katalysatorstölder, det meddelar Polisen via facebook. Stölderna har pågått de senaste veckorna enligt Polisen. Det är brottslighet som är kopplad till Internationella brottsnätverk och polisen arbetar med flera internationella samarbete utöver gränspolisverksamheten för att stoppa stölderna. Polisen uppmanar allmänhet som drabbas att fortsätta anmäla och att man hör av sig om man ser avvikande beteende i sitt område.

centrum_helsida2020

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
helsida_var2021
dack-helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
nrh
mp-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
connys