defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Sigtuna drabbat av katalysatorstölder

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna varnar allmänhet för att det pågår stölder av katalysatorer från bilar.

centrum_artikel

Sigtuna är drabbat av katalysatorstölder, det meddelar Polisen via facebook. Stölderna har pågått de senaste veckorna enligt Polisen. Det är brottslighet som är kopplad till Internationella brottsnätverk och polisen arbetar med flera internationella samarbete utöver gränspolisverksamheten för att stoppa stölderna. Polisen uppmanar allmänhet som drabbas att fortsätta anmäla och att man hör av sig om man ser avvikande beteende i sitt område.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
meko_outsider
swedol_outsider