defacto_pan2020
Köp alkoholfri öl uppmanar Sigtuna BrygghusFoto: Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus uppmanar till stödköp

Sigtuna Brygghus är också drabbade av Coronatider och man uppmanar sina kunder att köpa med alkoholfri öl.

Restaurang, hotell och pubar har problem i Coronatider med avbokningar och kraftigt minskat underlag. Krogarna gapar tomma. Det drabbar även ölproducenten Sigtuna Brygghus som startar initiativ för att deras verksamhet ska kunna fortgår.
– Det är viktigt att vi alla följer myndigheternas rekommendationer och om du inte kan spendera tid på din lokala bar just nu så är det fullt förståeligt. Dessvärre innebär det också stort ekonomiskt bortfall för lokala krögare som ofta lever på små marginaler. Vi på Sigtuna Brygghus vill genom det här initiativet hjälpa våra vänner i krogbranschen och hoppas många andra bryggerier hänger på efter bästa förmåga” säger Lasse Persson, VD på Sigtuna Brygghus​

Sigtuna Brygghus hoppas även att fler bryggare i branschen ska ansluta sig till uppropet. Alkoholfri öl säljs i bland annat dagligvaruhandeln.
– De senaste årens utveckling inom hantverksöl har i mångt och mycket haft fokus på smakutveckling, samarbete och ölkultur snarare än överdriven alkoholkonsumtion. Därför passar det bra att just den alkoholfria ölen får agera hjälte när vi just vill uppmuntra till extra konsumerande. Allt för att stötta de lokala krögare som vi gemensamt lider med”, säger Lasse Persson

2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
defacto_helsida
kcbygg_aug_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh