panorama_centrum
Köp alkoholfri öl uppmanar Sigtuna BrygghusFoto: Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus uppmanar till stödköp

Sigtuna Brygghus är också drabbade av Coronatider och man uppmanar sina kunder att köpa med alkoholfri öl.

Restaurang, hotell och pubar har problem i Coronatider med avbokningar och kraftigt minskat underlag. Krogarna gapar tomma. Det drabbar även ölproducenten Sigtuna Brygghus som startar initiativ för att deras verksamhet ska kunna fortgår.
– Det är viktigt att vi alla följer myndigheternas rekommendationer och om du inte kan spendera tid på din lokala bar just nu så är det fullt förståeligt. Dessvärre innebär det också stort ekonomiskt bortfall för lokala krögare som ofta lever på små marginaler. Vi på Sigtuna Brygghus vill genom det här initiativet hjälpa våra vänner i krogbranschen och hoppas många andra bryggerier hänger på efter bästa förmåga” säger Lasse Persson, VD på Sigtuna Brygghus​

Sigtuna Brygghus hoppas även att fler bryggare i branschen ska ansluta sig till uppropet. Alkoholfri öl säljs i bland annat dagligvaruhandeln.
– De senaste årens utveckling inom hantverksöl har i mångt och mycket haft fokus på smakutveckling, samarbete och ölkultur snarare än överdriven alkoholkonsumtion. Därför passar det bra att just den alkoholfria ölen får agera hjälte när vi just vill uppmuntra till extra konsumerande. Allt för att stötta de lokala krögare som vi gemensamt lider med”, säger Lasse Persson

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
ewas_outsider