centrum_panorama2020
Köp alkoholfri öl uppmanar Sigtuna BrygghusFoto: Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus uppmanar till stödköp

Sigtuna Brygghus är också drabbade av Coronatider och man uppmanar sina kunder att köpa med alkoholfri öl.

Restaurang, hotell och pubar har problem i Coronatider med avbokningar och kraftigt minskat underlag. Krogarna gapar tomma. Det drabbar även ölproducenten Sigtuna Brygghus som startar initiativ för att deras verksamhet ska kunna fortgår.
– Det är viktigt att vi alla följer myndigheternas rekommendationer och om du inte kan spendera tid på din lokala bar just nu så är det fullt förståeligt. Dessvärre innebär det också stort ekonomiskt bortfall för lokala krögare som ofta lever på små marginaler. Vi på Sigtuna Brygghus vill genom det här initiativet hjälpa våra vänner i krogbranschen och hoppas många andra bryggerier hänger på efter bästa förmåga” säger Lasse Persson, VD på Sigtuna Brygghus​

Sigtuna Brygghus hoppas även att fler bryggare i branschen ska ansluta sig till uppropet. Alkoholfri öl säljs i bland annat dagligvaruhandeln.
– De senaste årens utveckling inom hantverksöl har i mångt och mycket haft fokus på smakutveckling, samarbete och ölkultur snarare än överdriven alkoholkonsumtion. Därför passar det bra att just den alkoholfria ölen får agera hjälte när vi just vill uppmuntra till extra konsumerande. Allt för att stötta de lokala krögare som vi gemensamt lider med”, säger Lasse Persson

happy_homes_mars
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

speedy_helsida
2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
ridskola2020_helsida
marina_helsida
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

marina_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider