bostadsformedling
Köp alkoholfri öl uppmanar Sigtuna BrygghusFoto: Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus uppmanar till stödköp

Sigtuna Brygghus är också drabbade av Coronatider och man uppmanar sina kunder att köpa med alkoholfri öl.

centrum_artikel

Restaurang, hotell och pubar har problem i Coronatider med avbokningar och kraftigt minskat underlag. Krogarna gapar tomma. Det drabbar även ölproducenten Sigtuna Brygghus som startar initiativ för att deras verksamhet ska kunna fortgår.
– Det är viktigt att vi alla följer myndigheternas rekommendationer och om du inte kan spendera tid på din lokala bar just nu så är det fullt förståeligt. Dessvärre innebär det också stort ekonomiskt bortfall för lokala krögare som ofta lever på små marginaler. Vi på Sigtuna Brygghus vill genom det här initiativet hjälpa våra vänner i krogbranschen och hoppas många andra bryggerier hänger på efter bästa förmåga” säger Lasse Persson, VD på Sigtuna Brygghus​

Sigtuna Brygghus hoppas även att fler bryggare i branschen ska ansluta sig till uppropet. Alkoholfri öl säljs i bland annat dagligvaruhandeln.
– De senaste årens utveckling inom hantverksöl har i mångt och mycket haft fokus på smakutveckling, samarbete och ölkultur snarare än överdriven alkoholkonsumtion. Därför passar det bra att just den alkoholfria ölen får agera hjälte när vi just vill uppmuntra till extra konsumerande. Allt för att stötta de lokala krögare som vi gemensamt lider med”, säger Lasse Persson

2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
speedy_helsida
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
nrh
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider