bovard_sh
Foto: Pressbild/Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus lanserar öl tillsammans med amerikanskt bryggeri

Sigtuna Brygghus lanserar ny öl tillsammans med Captain Lawrence: -Let’s make it dry but sweet kom vi överens om och det var verkligen det som var utmaningen för oss. Hur får vi fram de härliga humletonerna samtidigt som vi gör en supertorr öl, säger Karl Kusa på Sigtuna Brygghus.

rosta_sigtuna2

Tillsammans med Captain Lawrence har Sigtuna Brygghus sedan tidigare Hops n´Sap som blivit en succé. Nu lanserar man även Let´s make it dry but sweet. Det blev resultatet efter att Captain Lawrence Head Brewer och grundare Scott Vaccaro varit på besök hos Sigtuna Brygghus i september.

Ölen är en torr IPA där man lyckats jäsa ut all restsötma samtidigt som man hållit beskan nere. Den innehåller även Sigtunas nya lupulinhumle som ger ölet en stor humlearomatisk kataktär med stora toner av tropisk frukt, alkoholhalten är 5,8 procent och ölen finns i Systembolagets beställningssortiment från i början av november.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

v_eu_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

bonava_maj_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

moderaternamaj

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
oppning_helsida
nationaldag_helsida
mp_eu
nationaldag_helsida
varfest_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

sh_oppet
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
nationaldag_out
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
nrh
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
connys
v_eu
sh_bovard_out