defacto_pan
Foto: Pressbild/Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus lanserar öl tillsammans med amerikanskt bryggeri

Sigtuna Brygghus lanserar ny öl tillsammans med Captain Lawrence: -Let’s make it dry but sweet kom vi överens om och det var verkligen det som var utmaningen för oss. Hur får vi fram de härliga humletonerna samtidigt som vi gör en supertorr öl, säger Karl Kusa på Sigtuna Brygghus.

Tillsammans med Captain Lawrence har Sigtuna Brygghus sedan tidigare Hops n´Sap som blivit en succé. Nu lanserar man även Let´s make it dry but sweet. Det blev resultatet efter att Captain Lawrence Head Brewer och grundare Scott Vaccaro varit på besök hos Sigtuna Brygghus i september.

Ölen är en torr IPA där man lyckats jäsa ut all restsötma samtidigt som man hållit beskan nere. Den innehåller även Sigtunas nya lupulinhumle som ger ölet en stor humlearomatisk kataktär med stora toner av tropisk frukt, alkoholhalten är 5,8 procent och ölen finns i Systembolagets beställningssortiment från i början av november.

korpen_jan-feb

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

banner_trerosor
happyhomes_2019
defacto_helsida

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

connys

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sangensemble
ridskola_2019_helsida
sportlov2019
sigtunavatten_standard

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider