beijer_panorama
Martin Möller, sportchef för barn- och ungdom.Foto: Pressbild/Sigtuna IF

Sigtuna IF årets barn- och ungdomsförening

Sigtuna IF har av Upplands Fotbollförbund utsetts till Årets barn- och ungdomsförening 2015: - Vi vill erbjuda alla barn och ungdomar en bra fotbollsutbildning i en trygg, glädjefull gemenskap så att alla kan uppnå sin fulla potential. Det är givetvis en utmaning för barn- och ungdomstränarna och därför har vi satsat vi mycket på tränarutbildning och fortbildning, säger sportchefen Martin Möller i ett pressmeddelande.

swedol_artikel

I samband med Uppland Fotbollförbunds årsmöte 2:a mars mottog Johan Vestin, styrelseledamot i Sigtuna IF, utmärkelsen som Årets barn- och ungdomsförening i Uppland 2015. Bland annat har Sigtuna IF sedan i höstas ett projekt som vänder till ensamkommande flyktingbarn och förstärker föreningens samhällsengagemang. Martin Möller som arbetat både hos Upplands FF och Sirius är nu tillbaka i Sigtuna där han innehar rollen som sportchef på barn och ungdomssidan.
– Jag ser det som ett perfekt avstamp för föreningens fortsatta arbete med värdegrundsfrågor, spelar- och tränarutbildning. Det har pågått ett arbete under flera år att etablera sig som en stark breddförening i Sigtuna och i Uppland och detta är en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Det finns cirka 100 ungdomsföreningar i Uppland och att Sigtuna IF FK får utmärkelsen är en signal på att vi är på rätt väg och att ledare som är och varit i föreningen bidragit stort till att vi är det, kommenterar Möller.

Föreläsning för föräldrar
Sigtuna IF kommer 21:a maj att arrangera en föreläsning där man vänder sig till föräldrarna. Jonas Eriksson, Magnus Hedman och Martin Möller kommer att medverka, likaså idrottspsykologen Johan Fallby.
– Vi vill lyfta fram goda exempel men också ge en vägledning om hur vi som föräldrar påverkar våra barn och ungdomars välmående när de idrottar, säger Möller.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Markus tillbaka från Rikslägret

Fotboll Markus Cornejo är tillbaka från Rkslägret på Bosön: - Det kändes fantastiskt att få chansen att vara med och träna med flera duktiga spelare. Men även att kunna representera mig själv, FC Arlanda och mitt distrikt i lägret. Man ville bara visa upp sina färdigheter och allt man lärt sig under åren, uppger Markus i ett uttalande.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
brobygget_night

Fina placeringar för Lisa Engström

Ridning Lisa Engström från Sigtuna går Beridarprogrammet som vänder sig till som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Innebandy Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

brobygget_day
connys_helsida
praktiska_helsida
defacto_helsida
andersojag

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
brobygget_day_out
brobygget_night_out
connys
ridskola_2020_outsider
praktiska_outsider
beijer_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh