defacto_panorama_mustasch
Martin Möller, sportchef för barn- och ungdom.Foto: Pressbild/Sigtuna IF

Sigtuna IF årets barn- och ungdomsförening

Sigtuna IF har av Upplands Fotbollförbund utsetts till Årets barn- och ungdomsförening 2015: - Vi vill erbjuda alla barn och ungdomar en bra fotbollsutbildning i en trygg, glädjefull gemenskap så att alla kan uppnå sin fulla potential. Det är givetvis en utmaning för barn- och ungdomstränarna och därför har vi satsat vi mycket på tränarutbildning och fortbildning, säger sportchefen Martin Möller i ett pressmeddelande.

centrum_farsdag_artikel

I samband med Uppland Fotbollförbunds årsmöte 2:a mars mottog Johan Vestin, styrelseledamot i Sigtuna IF, utmärkelsen som Årets barn- och ungdomsförening i Uppland 2015. Bland annat har Sigtuna IF sedan i höstas ett projekt som vänder till ensamkommande flyktingbarn och förstärker föreningens samhällsengagemang. Martin Möller som arbetat både hos Upplands FF och Sirius är nu tillbaka i Sigtuna där han innehar rollen som sportchef på barn och ungdomssidan.
– Jag ser det som ett perfekt avstamp för föreningens fortsatta arbete med värdegrundsfrågor, spelar- och tränarutbildning. Det har pågått ett arbete under flera år att etablera sig som en stark breddförening i Sigtuna och i Uppland och detta är en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Det finns cirka 100 ungdomsföreningar i Uppland och att Sigtuna IF FK får utmärkelsen är en signal på att vi är på rätt väg och att ledare som är och varit i föreningen bidragit stort till att vi är det, kommenterar Möller.

Föreläsning för föräldrar
Sigtuna IF kommer 21:a maj att arrangera en föreläsning där man vänder sig till föräldrarna. Jonas Eriksson, Magnus Hedman och Martin Möller kommer att medverka, likaså idrottspsykologen Johan Fallby.
– Vi vill lyfta fram goda exempel men också ge en vägledning om hur vi som föräldrar påverkar våra barn och ungdomars välmående när de idrottar, säger Möller.

happyhomes_2019
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
ica_oktober
greeknighthelsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
nrh
connys