center_pan21
Felicia Wallin i Endres matchtröjaFoto: Endre IF

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

centrum_artikel

Felicia Wallin har efter sina barn- och ungdomsår i Sigtuna varit i Storvreta och senast i IBK Göteborg där hon spelat både i SSL och Allsvenskan. Säsongen 2017/18 gjorde hon 41 poäng för Storvreta innan det bar av till västkusten.
– Vi gillar hennes spelartyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger Endres tränare Bruno Lundberg i ett uttalande.

Resan mot eliten började när hon var i 6-7-årsådern i Sigtuna IF då hon började spela med pojkar född 1994, där var hon kvar ända fram tills att hon var 14 år. Något som hon är väldigt tacksam över. Enligt Felicia är det där både glädje för sporten och hennes vinnarskalle tog sig form.
– Men är även väldigt stolt över att ha representerad Arlanda IBK junior – och damlag. Stort tack till alla ni ideella personer verksamma i föreningarna, tränare som oftast var föräldrar till barn som spelade och vänner man skapat genom idrotten, ni är fantastiska!

Kontraktet med Endre är på två år och hon kommer bo där under tiden. Hur framtiden ser ut efter det är inget hon vill spekulera kring.
– Det enda jag vet i dagsläget är att jag vill spela innebandy på elitnivå några år till!

helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
vaccin
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

connys_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
mp-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
vaccin-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
dack-outsider