panorama_centrum
Felicia Wallin i Endres matchtröjaFoto: Endre IF

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

Felicia Wallin har efter sina barn- och ungdomsår i Sigtuna varit i Storvreta och senast i IBK Göteborg där hon spelat både i SSL och Allsvenskan. Säsongen 2017/18 gjorde hon 41 poäng för Storvreta innan det bar av till västkusten.
– Vi gillar hennes spelartyp. En atletisk och rörlig spelare som kan spela på flera positioner, som jobbar hårt och som gärna vill fylla på offensivt vid läge. En energispridare som kommer bli en tillgång i gruppen, säger Endres tränare Bruno Lundberg i ett uttalande.

Resan mot eliten började när hon var i 6-7-årsådern i Sigtuna IF då hon började spela med pojkar född 1994, där var hon kvar ända fram tills att hon var 14 år. Något som hon är väldigt tacksam över. Enligt Felicia är det där både glädje för sporten och hennes vinnarskalle tog sig form.
– Men är även väldigt stolt över att ha representerad Arlanda IBK junior – och damlag. Stort tack till alla ni ideella personer verksamma i föreningarna, tränare som oftast var föräldrar till barn som spelade och vänner man skapat genom idrotten, ni är fantastiska!

Kontraktet med Endre är på två år och hon kommer bo där under tiden. Hur framtiden ser ut efter det är inget hon vill spekulera kring.
– Det enda jag vet i dagsläget är att jag vill spela innebandy på elitnivå några år till!

mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

ewas_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider