defacto_pan2020
Foto: Redha Ali
Foto: Redha Ali
Foto: Redha Ali

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

Shahryar Khan Babar är 22 år gammal och bor i Valsta. Han har tränat sedan han var 16 år gammal, han har tidigare spelat fotboll och tränat kampsport men kände att det inte var något för honom, istället blev det Mens Physique, alltså bodybuilding.
– Allt började med att jag gick på diet 2016 och efter fem strikta månader valde jag att prova på att tävla i Tyngre Classic.

Utbildat sig till PT
Han vann två guld i sin första tävling, både i junior och seniorklassen. Sedan dess har han varit på dieter i princip var sjätte månad för att trimma sin kropp till tävlingsform. Han har under åren även utbildat sig till personlig tränare, både för att hjälpa sig själv men även andra som vill komma i form eller inspirera andra inom träningen.
– Man får också större perspektiv och förståelse för hur kroppens och träningens funktion fungerar, säger Shahryar Khan Babar.

Guld i juniorklassen
Shahryar Khan Babar tränar på SATS i Märsta och på lördagen var han i Malmö för att vara med i Sweden Grand Prix som är landets främsta tävling och även har internationella deltagare. Förberedelser i sex månader resulterade i guld i juniorklassen:
– Det känns overkligt bra.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

festspec_corona_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

marina_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

ridskola2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
happy_homes_mars
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
marina_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider