moderaterna_panorama
Foto: SAS

Sex nya SAS-linjer återstartar

SAS återstartar sex europeiska linjer från Arlanda under juni.

I takt med vaccineringen och att allt fler länder släpper på restriktioner så möjliggörs resor. Flera svenska resmål som är populära öppnas upp med start nästa vecka från Arlanda. Det är SAS som startar upp till Milano, Aten, Split, Alanya, Beirut och Sankt Petersburg. Dock kan många av länderna ha krav för inresa av olika slag som negativt covidtest eller att man är vaccinerad. SAS lanserar en ny tjänst för att få passagerare resklara, där laddad man upp nödvändiga dokument som behövs och därmed är man resklara innan man kommer till Arlanda eller andra flygplatser.

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider