center_pan21
Foto: SAS

Sex nya SAS-linjer återstartar

SAS återstartar sex europeiska linjer från Arlanda under juni.

I takt med vaccineringen och att allt fler länder släpper på restriktioner så möjliggörs resor. Flera svenska resmål som är populära öppnas upp med start nästa vecka från Arlanda. Det är SAS som startar upp till Milano, Aten, Split, Alanya, Beirut och Sankt Petersburg. Dock kan många av länderna ha krav för inresa av olika slag som negativt covidtest eller att man är vaccinerad. SAS lanserar en ny tjänst för att få passagerare resklara, där laddad man upp nödvändiga dokument som behövs och därmed är man resklara innan man kommer till Arlanda eller andra flygplatser.

mp_host_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
bostad_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out