center_pan21

Sex nya fall av covid-19

Den gångna veckan rapporterades sex nya fall av covid-19 i kommunen.

centrum_artikel

Efter att sex nya fall av covid-19 konstaterats i kommunen förra veckan är det totalt 430 fall av covid-19 under hela pandemin sedan vecka 12. Eftersom det är få eller inga dödsfall i kommunen så presenteras inte dessa siffror med hänvisning till patientsekretess. märsta.nu rapporterade under onsdagen att kommunens särskilda boenden varit utan covid-19 sedan i slutet av maj. Dock har en betydande del av antalet smittade varit äldre. Sedan vecka 27 har det rapporterats in 30 fall av covid-19.

Dock har det inte funnits någon vecka utan fall, den lägsta siffran som rapporterades in var tre under vecka 30, både vecka 31 och 32 var det sex fall. I regionen var det 364 nya fall, en ökning sedan vecka 31 med 67 stycken. Fyra personer vårdas på intensiven men ingen har den gångna veckan avlidit i regionen till följd av covid-19.

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

jul2021
centrum_helsida2020
dack-helsida
oppethus_helsida
connys_helsida
helsida_var2021

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

2020_helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
flygskola_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
koppar_outsider
julmarknad_outsider
nrh
swedol_outsider
dack-outsider
connys
oppethus_outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider