center_pan21

Sex nya coronafall i kommunen

I Region Stockholm ökar coronafallen men i kommunen var det lika många fall för vecka 28 jämfört med vecka 27.

Folkhälsomyndighetens siffror över coronasmittade i kommunerna visar att antalet smittade i Sigtuna kommun är på samma nivå som vecka 27, sex fall totalt för vecka 28. Totalt i kommunen har 4637 kommuninvånare provtagits med covid-19 under pandemin, viket motsvarar 9,3 procent av samtliga invånare. Cirka 110 invånare har avlidit.

I hela Region Stockholm var det en uppgång för andra veckan i rad, från 442 till 628, sedan vecka 26 har antalet fall ökat med över 40 procent. Ingen har dock rapporterats avliden vecka 28 i Stockholm med covid-19. Avlidna totalt i regionen är 4364 personer. 10,7 procent av samtliga invånare i de 26 kommunerna har smittats med covid-19.

defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

bostad_helsida
andersojag
helsida_var2021
eldsjal-helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
connys
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider