centrum_panorama2020
På bilden: Mohammed Qatanani coach, Mohammed Reza, Vedad Dedic, Isac Källstrand, Alva Vennberg, Izabella Källstrand, Liam Mäkelä och Leo Dautovic.Foto: Insändarbild

Sex medaljer på Malmö Open

Kim Taekwondo plockade hem två guld, ett silver och tre brons på MalmÖ Open i konkurrens med 800 tävlande.

centrum_artikel

Malmö Open i klassiska Baltiska hallen lockade 800 deltagare från hela Norden och räknas som en av de mest prestigéfyllda tävlingarna i Norden. Kim Taekwondo åkte ner med en trupp bestående av sju deltagare och en coach. Facit: två guld, ett silver och tre brons. Gulden plockade Liam Mäkelä och Izabella Källstrand, silver till Vedad Dedic och bronsen till Alva Vennberg, Mohammed Reza och Leo Dautovic. Isac Källstrand som gör sitt första år som junior fick respass i kvartsfinal. Noterbart var att Izabella Källstrand tog sin fjärde raka seger i en svensk tävling, inkluderat SM 2018.

 

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh