sommar
På bilden: Mohammed Qatanani coach, Mohammed Reza, Vedad Dedic, Isac Källstrand, Alva Vennberg, Izabella Källstrand, Liam Mäkelä och Leo Dautovic.Foto: Insändarbild

Sex medaljer på Malmö Open

Kim Taekwondo plockade hem två guld, ett silver och tre brons på MalmÖ Open i konkurrens med 800 tävlande.

Malmö Open i klassiska Baltiska hallen lockade 800 deltagare från hela Norden och räknas som en av de mest prestigéfyllda tävlingarna i Norden. Kim Taekwondo åkte ner med en trupp bestående av sju deltagare och en coach. Facit: två guld, ett silver och tre brons. Gulden plockade Liam Mäkelä och Izabella Källstrand, silver till Vedad Dedic och bronsen till Alva Vennberg, Mohammed Reza och Leo Dautovic. Isac Källstrand som gör sitt första år som junior fick respass i kvartsfinal. Noterbart var att Izabella Källstrand tog sin fjärde raka seger i en svensk tävling, inkluderat SM 2018.

 

defacto_helsida

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

colorama_april2
arlanda_golf_juli

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

happyhomes_2019
sommar

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar_centrum
bonava_juli_hel

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
nrh
connys