moderater_pan_sommar
På bilden: Mohammed Qatanani coach, Mohammed Reza, Vedad Dedic, Isac Källstrand, Alva Vennberg, Izabella Källstrand, Liam Mäkelä och Leo Dautovic.Foto: Insändarbild

Sex medaljer på Malmö Open

Kim Taekwondo plockade hem två guld, ett silver och tre brons på MalmÖ Open i konkurrens med 800 tävlande.

centrum_artikel

Malmö Open i klassiska Baltiska hallen lockade 800 deltagare från hela Norden och räknas som en av de mest prestigéfyllda tävlingarna i Norden. Kim Taekwondo åkte ner med en trupp bestående av sju deltagare och en coach. Facit: två guld, ett silver och tre brons. Gulden plockade Liam Mäkelä och Izabella Källstrand, silver till Vedad Dedic och bronsen till Alva Vennberg, Mohammed Reza och Leo Dautovic. Isac Källstrand som gör sitt första år som junior fick respass i kvartsfinal. Noterbart var att Izabella Källstrand tog sin fjärde raka seger i en svensk tävling, inkluderat SM 2018.

 

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
bostad_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider