arlandagk_panorama
På bilden: Mohammed Qatanani coach, Mohammed Reza, Vedad Dedic, Isac Källstrand, Alva Vennberg, Izabella Källstrand, Liam Mäkelä och Leo Dautovic.Foto: Insändarbild

Sex medaljer på Malmö Open

Kim Taekwondo plockade hem två guld, ett silver och tre brons på MalmÖ Open i konkurrens med 800 tävlande.

Malmö Open i klassiska Baltiska hallen lockade 800 deltagare från hela Norden och räknas som en av de mest prestigéfyllda tävlingarna i Norden. Kim Taekwondo åkte ner med en trupp bestående av sju deltagare och en coach. Facit: två guld, ett silver och tre brons. Gulden plockade Liam Mäkelä och Izabella Källstrand, silver till Vedad Dedic och bronsen till Alva Vennberg, Mohammed Reza och Leo Dautovic. Isac Källstrand som gör sitt första år som junior fick respass i kvartsfinal. Noterbart var att Izabella Källstrand tog sin fjärde raka seger i en svensk tävling, inkluderat SM 2018.

 

colorama_april2
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

mp_eu
bonava_maj_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

eu_sap

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

varfest_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

v_eu_helsida
happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

oppning_helsida

Stall för elever med funktionsvariation invigt

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har invigt sitt nya stall anpassat för elever med funktionvariation:- Trots det kyliga vädret var den en stor uppslutning på besökare, berättar Åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.

ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
connys
fme_outsider
bonava_maj_outsider
nrh
defacto_outsider
oppning_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
v_eu